Δύο ακόμα προκλήσεις για τους Μαχητές

maxites doksas pefkonΤα συγχαρητήρια στον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στους παίκτες αλλά και τον Προμηθέα Πατρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσαν οι Μαχητές μέσω ανακοίνωσης. Παράλληλα, η ομάδα των Πεύκων κάνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο μπαράζ ανόδου με τον Φάρο Κερατσινίου, αλλά και στο final 4 του πρωταθλήματος Νέων Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση:

«Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδος Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, στο τεχνικό του τιμ καθώς και σε όλους τους παίκτες μας για την ιδιαίτερα τιμητική δεύτερη θέση που κατέλαβαν στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Κανείς δεν περίμενε στην αρχή της χρονιάς μια ομάδα με μ.ο. ηλικίας 20 χρονών και ένα τόσο μικρό μπάτζετ να κάνει τέτοια πορεία πρωταθλητισμού και να αποδώσει τέτοια αγωνιστικά δείγματα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για όλους σας.

Κανονικά με ρεκόρ 23 νίκες και 3 ήττες έπρεπε να πανηγυρίζουμε μια άνοδο. Δυστυχώς και ευτυχώς είχαμε αντιπάλους – συναγωνιστές την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας. Δυστυχώς γιατί επρόκειτο για μια πολύ έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα και ευτυχώς γιατί μέσα από τον υγιή μας συναγωνισμό καθόλη τη χρονιά γίναμε και εμείς καλύτεροι και πιο έμπειροι. Συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα του Προμηθέα Πατρών που κέρδισε άξια την άνοδο της στην Α2 κατηγορία. Κύριοι , παράγοντες και παίκτες, τυγχάνετε του σεβασμού μας και ελπίζουμε να βρεθούμε ξανά αντίπαλοι σε υψηλότερη κατηγορία.

Εμείς έχουμε ακόμα 2 προκλήσεις φέτος. Πρώτον το μπαράζ ανόδου της άλλης Κυριακής με το Φάρο Κερατσινίου και δεύτερον το final 4 του πρωταθλήματος Νέων Θεσσαλονίκης όπου θα πάμε να υπερασπιστούμε τον περσινό μας τίτλο. Ζητούμε όλο τον κόσμο της ομάδος να μας στηρίξει στην τελευταία στροφή της χρονιάς».