Δύο αναμετρήσεις στο BETroom από το defencebet…

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1 περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Eκ των οποίων επιλέξαμε δύο απ’ αυτές.

defencebet_infobasket_betroomΠάμε να τις δούμε στο BETroom με τη βοήθεια του defencebet…

AS Nancy-Lorraine (20) – Paris Saint-Germain (3) @ Stade Marcel Picot, Nancy

Αγωνιστικά Νέα – Εκτίμηση:
Οι υπερ-πρωταθλητές Γαλλίας λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσουν τη Βασιλεία για την 3η αγωνιστική του Champions League φιλοξενούνται από την ουραγό Nancy, η οποία μετρά τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις χωρίς νίκη. Από την πλευρά τους, οι Παριζιάνοι με τρεις απώλειες βαθμών στις έξι τελευταίες αγωνιστικές δεν μπορούν να σκεφτούν οτιδήποτε σήμερα άλλο από μια ξεκούραστη και επαγγελματική νίκη.
Το πλάνο της ομάδας του Emery είναι να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και να προηγηθεί νωρίς στο σκορ κρατώντας ένα ασφαλές προβάδισμα από την αρχή έτσι ώστε να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει της Τετάρτης. Γι’ αυτό το λόγο, επιλέγουμε ως βασική πρόταση το να σκοράρουν τουλάχιστον δύο γκολ οι φιλοξενούμενοι με πολύ πιθανό ενδεχόμενο το διπλό από ημίχρονο.

En Avant de Guingamp (10) – Lille OSC (18) @ Stade du Roudourou, Guingamp

Αγωνιστικά Νέα – Εκτίμηση:
Η γηπεδούχος Guingamp μετά την εντυπωσιακή εκκίνησή της στο Championnat, φυσιολογικά έκανε την αγωνιστική της κοιλιά με τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Χαρακτηριστικό πάντως το γεγονός ότι μετά την υψηλή παραγωγικότητά της, οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της είχαν μόλις 0-1 γκολ. Απέναντί της η απογοητευτική υπό τον Rene Girard, Lille, η οποία πήρε πρόσκαιρη πίστωση χρόνου μετά τη νίκη της επί της ουραγού Nancy με το πενιχρό 1-0 (με εκτέλεση πέναλτι).
Οι γηπεδούχοι Rouge et Noir της Βρετάνης μεταμορφώνονται προς το καλύτερο όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους και αναμένουμε να βγάλουν κάποια αντίδραση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η επιεικώς μέτρια Lille θα αναζητήσει και αυτή με τη σειρά της το θετικό αποτέλεσμα και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βρει γκολ. Με πολλές παγίδες η επιλογή σημείου εδώ, θα επιλέξουμε το να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο DefenceBet.com

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε