Δύο δυάδες στην εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League

paizontasamuna_infobasketΚαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Εμβόλιμη αγωνιστική στο Μεγάλο Νησί σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική, τα βλέμματα στραμμένα στο Λέστερ Vs Λίβερπουλ με τις “αλεπούδες” να συνεχίζουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Αρσεναλ θα υποδεχθεί την Σάουθαμπτον και η Σίτι θα παίξει εκτός έδρας με την Νόριτς.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις αναλύσεις-προτάσεις μας:
(Τρ 21:45) Αρσεναλ-Σαουθάμπτον @Emirates Stadium
Στο κυνήγι της Λέστερ βρίσκεται η ομάδα του Βενγκέρ έχασε έδαφος με την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι. Δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους Αγιους που έρχονται από σημαντικό τρίποντο με αντίπαλο την Μαντσεστερ, έχω την αίσθηση ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν τέρματα με απόδοση στο 1,93.
Πρώτος γύρος: Σάουθαμπτον-Αρσεναλ 4-0

(Τρ 21:45) Γουέστ Χαμ-Αστον Β @BoleynGround
Η Γουεστ Χαμ παρουσιάζεται μαχητική την φετινή σεζόν βρίσκεται σταθερά στην 6η-7η του βαθμολογικού πίνακα, θα φιλοξενήσει την Αστον Β που τα παίζει όλα για όλα σε κάθε παιχνίδι για να καλύψει το μείον δέκα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Για να είμαι ειλικρινείς συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρει…
Πρώτος γύρος: Αστον Β-Γουέστ Χαμ 1-1

(Τρ 21:45) Λέστερ-Λίβερπουλ @KingPowerStadium
leicester_city_paizontasamunaΚρας τεστ για την ομάδα του Ρανιέρι η σημερινή αναμέτρηση, έτσι και καταφέρει να πάρει τους βαθμούς της νίκης θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλοί άποψη για αυτήν την ομάδα.Οι κόκκινοι σε ένα παιχνίδι που μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ένα από τα καλύτερα της φετινής σεζόν στο κομμάτι της διακύμανσης του σκορ, επικράτησαν με 5-4 στην έδρα της Νόριτς.Περιμένω να σκοράρουν οι δύο ομάδες στο 1,80.
Πρώτος γύρος: Λίβερπουλ-Λέστερ 1-0

(Τρ 21:45) Νόριτς-Τότεναμ @GarrowRoad
Με όπλο των παράγοντα έδρα έχοντας συγκομιδή 15 από τους 23 βαθμούς δίνει την δική της μάχη για παραμονή στην κατηγορία. Η Τότεναμ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ κρατάει σταθερά την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Πρώτος γύρος: Τότεναμ-Νόριτς 3-0

(Τρ 21:45) Σάντερλαντ-Μαντσεστερ Σίτι @Stadiumoflight
Αν παρουσιαστεί σοβαρή η Σίτι δεν θα έχει προβλήματα απέναντι στην Σάντερλαντ, το διπλό μας προσφέρεται στο 1,47.
Πρώτος γύρος: Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ 4-1

(Τρ 22:00) Γουεστ Μπρομ-Σουόνσι@TheHawthorns
Σε απόσταση αναπνοής οι δύο ομάδες από την ζώνη του υποβιβασμού,+7 και +5 αντίστοιχα η ισοπαλία φαντάζει βολική.Η Προιστορία πάντως μας δίνει τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τον τρόπο για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης στις τρεις από τις πέντε τελευταίες επισκέψεις στο TheHawthorns.
Πρώτος γύρος: Σουόνσι-Γουεστ Μπρομ 1-0

(Τρ 22:00) Κρισταλ Παλας-Μπορνμουθ @SelhustParkStadium
Δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση,η ισοπαλία ίσως αφήσει ευχαριστημένες τις δύο ομάδες στο τέλος του αγώνα.
Πρώτος γύρος: Μπορνμουθ-Κρισταλ Παλας 0-0-

(Τρ 22:00) Μαντσεστερ Γιουν-Στόουκ @OldTraford
Aν λάβουμε υπόψη τον παράγοντα προϊστορία εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν την νίκη αλλά μιλάμε για την Μάντσεστερ που φέτος παρουσιάζει μία μέτρια εικόνα.Εδειξε χαρακτήρα στο κύπελλο πέρασε στην επόμενη φάση θέλει το τρίποντο απέναντι στην Στόουκ που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.Θα επιλέξω τελικά τον άσσο στο 1,67.
Πρώτος γύρος: Στόουκ-Μαντσεστερ Γιουν 2-0

Ο δικός μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Βρείτε μας στο Facebook Page
Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε !!!