Δύο προτάσεις στο BETroom του infobasket.gr από τον CK…

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!! Σας είπα έχω νεύρα αν δεν κάνουμε το 100% και πράγματι το καταφέραμε και πάλι με Napoli, PSG και Saint από NFL… Προχωράμε με 2 σημεία που λόγω πίεσης χρόνου δεν θα αναλύσω όπως πρέπει αλλά πάντα είναι καλά μελετημένα και από το να μην ανέβουν προτιμώ να τα δώσω πιο απλά!!!

NBA απόψε και οι Cleveland έχουν κατακλέψει τον πλανήτη γη φέτος… Ειλικρινά κάνουν μεγάλα “μαγειρέματα” και πληρώνουν όταν είναι ή δεν είναι φαβορί στο 1,20@ 1.15@.. Εγώ ήμουν με ένα κολλητό εκτός και βλέπαμε τι… αλητείες κάνουν και μόνο με τους Wizards τους παίξαμε διπλό στο 2,38@ με 57p James χωρίς ποτέ να χάσουν το προβάδισμα από το τζάμπολ!! Παίζουν με Hawks μετά βλέπω 1,11 κοιτάω τον ψηλό με κοιτάει γελάμε… Λέμε δεν μπορεί…. κρίμα που δεν παίξαμε έστω 15-20€ στο 7,5@ να γελάμε μετά. Σήμερα παίζουν με Bucks και στο 1,62@ θα τους τιμήσω αρκετά γιατί πουλάνε τρέλα και εμείς είμαστε πιο τρελοί απ αυτούς!! Ενστικτωδώς βλέπω 1 1.62@ 1/1 2.10@ -4.5 1,95@ και από μεγάλες αποδόσεις -10.5 στα handicap. Θα κρατήσω τον 1 στο 1,62@ και 2,30 θα μαι online να δω τα βραδινά “ψητομαγειρέματα”!!!

Πέμπτη 10/9 οι δρόμοι οδηγούν στο ΣΕΦ όπου οι δύο “αιώνιοι” ξανά μπαίνουν στην μάχη αυτή την φορά για ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει πάλι στο ΣΕΦ τον “αέρα” του Ολυμπιακού με 5ο παιχνίδι πέρσι και με αθλητικό μάγκικο διπλό την 1η αγωνιστική για την αυλαία της Α1. Νομίζω πως και η τωρινή κατάσταση στις δύο ομάδες και βάση της ευρωπαϊκής εικόνας, ο Ολυμπιακός είναι πιο σταθερός με πιο καλό ρυθμό έχοντας μόνο μία ήττα από την Barcelona… 3ο σερί διπλό στο ΣΕΦ δύσκολα θα γίνει και θα επιλέξω 1 στο 1.44@ και -3.5 στο 1.80@.

Τα πιστεύω πολύ και τα δύο σημεία και γιαυτό θα περιμένω πάλι το 100%… Να μένετε συντονισμένοι έρχονται και εκπλήξεις από το site σύντομα ειδικά στα αμερικανικά αθλήματα…

Με εκτίμηση,
CK

.

Διαβάστε ακόμη…