Δύο τριάδες, σημείο “βόμβα” με 4.75 απόδοση και τριάδα διημέρου…

paizontasamuna_infobasketKαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Η πρώτη φάση της Euroleague Basketball έχει φτάσει στην 7η αγωνιστική και το ενδιαφέρον “ανεβαίνει” για το ποιες ομάδες θα περάσουν στο Top -16 της διοργάνωσης. 

Από ελληνικής πλευράς ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Λαμποράλ Κούτσα δίνοντας ουσιαστικά μία μάχη για το ποιος θα τερματίσει στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να καλύψουν την διαφορά των 8 πόντων (97-89) που έχασαν στην Ισπανία σε περίπτωση ισοβαθμίας.
1. Oλυμπιακός 5-1
2. Λαμποράλ Κούτσα 4-2
3. Τσεντεβίτα 3-3
4. Εφες 3-3
5. Λιμόζ 2-4
6. Μιλάνο 1-5

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο λογικά έως το φινάλε. Ταξιδεύει στην Τουρκία να αντιμετωπίσει την Καρσίγιακα. Πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ νίκη για τους “πράσινους” με 85-73.
Μπαρτσελόνα 5-1
Λοκομοτίβ Κούμπαν 5-1
Ζαλγκίρις 3-3
Παναθηναικός 2-4
Καρσίγιακα 2-4
Ζιέλονα Γκόρα 1-5

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας.

ΚΙΜΚΙ-ΜΠΑΓΕΡΝ
26/11 19.00
Καλή και χρυσή η ΚΙΜΚΙ, σε ελεύθερη πτώση η ΜΠΑΓΕΡΝ. Το χάντικαπ όμως είναι τέτοιο που δεν μου αφήνει άλλη επιλογή. Θα πάρω το διπλό με ιδιαίτερη ευχαρίστηση…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΑΓΕΡΝ 2(+12.5)

ΦΕΝΕΡ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
26/11 20.00
Η αλήθεια είναι ότι ο Vesely δεν παίρνει πολλές προσπάθειες φέτος. Είναι όμως εύστοχος , έχει 4 στα 6 παιχνίδια πάνω από 10 πόντους και όσες φορές τον εμπιστευτήκαμε τις περισσότερες μας έχει δικαιώσει σε δελτίο με δευτερεύοντες επιλογές…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΕΝΕΡ VESELY OVER 10.5 ΠΟΝΤΟΥΣ

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ
26/11 22.00
Η ΜΑΛΑΓΑ γνώρισε την 1η ήττα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ήδη έχει περάσει στην επόμενη φάση. Συνολικά έχει 3 ήττες στα 3 τελευταία ματς και φαίνεται να περνάει ένα ντεφορμαρισμα. Από την άλλη έχουμε την ΜΑΚΑΜΠΙ, όπου με την αλλαγή του προπονητή ελπίζει σε καλύτερο μέλλον. Η προσπάθεια έγινε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και ας μην τα κατάφερε στο τέλος. Το παιχνίδι έχει υψηλό κίνητρο αφού εάν χάσει η ισραηλινή ομάδα και κερδίσει η ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ τότε έχει αποκλειστεί κατά 99% από την επόμενη φάση. Το διπλό “ξερό” έχει άξια (3.05), ενώ και το χάντικαπ με καλύπτει πλήρως.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΚΑΜΠΙ 2(+5.5)

ΚΟΥΜΠΑΝ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
27/11 17.45
Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν είχα προσέξει μέχρι τώρα ότι η ΚΟΥΜΠΑΝ είχε δώσει μόνο 2 παιχνίδια μέσα στην έδρα της και 4 εκτός! Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα όπου ο Μπαρτζωκας έχει δώσει το στίγμα του με χημεία ανάμεσα στους παίκτες που αποδίδουν πολύ καλό μπάσκετ. Από την άλλη έχουμε την σκληροτράχηλη ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ. Κάνει λάθος όποιος την υποτιμάει και εάν εξαιρέσουμε την συντριβή από τον ΠΑΟ , θα δούμε ότι τα πάει πολύ καλά. Γνώμη μου είναι ότι θα μείνει κοντά στο σκορ και δεν θα ανοίξει η διαφορά. Το χάντικαπ με αφηνει και εδώ ικανοποιημένο και θα το τιμήσω.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 2(+9.5)

ΤΣΣΚΑ-ΣΑΣΑΡΙ
27/11 19.45
Ότι και να πω για τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι λίγο. Το ξέρω ότι στοίχημα σε ομάδα για να καλύψει 20 πόντους δεν είναι “σωστό”. Ας βγει όμως και μετά θα δούμε τι είναι σωστό και τι όχι! Και έγω δεν τα… πολυπαω τέτοιου είδος στοιχήματα αλλά έχω τα εξής δεδομένα. Μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει τίποτα, πατάει συνέχεια γκάζι, δεν καταλαβαίνει από διαφορές και δεν λυπάται τίποτα. Παίζει διαστημικό μπάσκετ και θέλει να διασκεδάσει το κοινό της. Απέναντι της έχει την χειρότερη ομάδα του τουρνουά. Οσες φορές την είδα με πόνεσαν τα μάτια μου. Χωρίς αρχή και τέλος. Σύστημα… αέρα πατέρα και ότι βγει. Φυσικά θα το παίξω ως σημείο αλλά θα παίξω και μονό αποδεκτό να ξεπεράσει η ΤΣΣΚΑ κατά πολύ το χάντικαπ (-27.5) σε υψηλή απόδοση (4.25), αφού είναι κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να γίνει.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΣΚΑ 1(-20.5) & ΤΣΣΚΑ 1(-27.5)

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
27/11 21.45
Ανεβασμένες και οι δύο ομάδες. Η ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση ακόμα και με ήττα σ΄ αυτό το παιχνίδι. Όμως ξέρουμε ότι οι γερμανικές ομάδες δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. Θεωρώ τον άσο του 1.50 υπέρ των Τούρκων ότι είναι μικρός, έως τραγικός. Το παιχνίδι για μένα είναι 50-50 και όλα είναι ανοικτά ακόμα και το διπλό. Τώρα, από την στιγμή που το βλέπω ντέρμπι, παίρνω πάντα το χάντικαπ. ΝΟΜΟΣ!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ 2(+5.5)

Mπορείτε να κάνετε την δική σας χημεία, ο δικός μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε!!!