Δύσκολη μέρα για την τετράδα της κορυφής…

O Ιωνικός προέρχεται από δύο συνεχόμενες σημαντικές επιτυχίες αλλά ο Κένταυρος έχει δείξει ότι δεν… πτοείται από κάτι τέτοια και υπάρχει η πίστη ότι θα μπορέσει να πάρει άλλο ένα διπλό συνεχίζοντας το δικό του νικηφόρο σερί. Άλλωστε ακόμη και αν από την αρχή ο στόχος όπως δηλώνουν για τη Καλλικράτεια δεν ήταν ο πρωταθλητισμός όταν όλα σου πάνε…  τέλεια σου ανοίγει…  η όρεξη.

Πάντως οι άλλοι τρείς παραμονεύουν με… άγριες διαθέσεις. Η Ελευθερούπολη έχει ως εμπόδιο για τη παραμονή στη κορυφή τον Μακεδονικό, ο οποίος δεν βρίσκεται στα καλύτερα τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, η Χαλκηδόνα θα αγωνιστεί επίσης εκτός έδρας να σταματήσει τη ΧΑΝΘ, ενώ το Ανατόλια είναι ο μοναδικός από το καρέ που παίζει στο γήπεδο του αν και σίγουρα εύκολο έργο δεν έχει απέναντι στον Μαντουλίδη.

Να δείξουν ότι είναι… Τιτάνες πρέπει οι παίκτες της Δράμας αν θέλουν να σταματήσουν τις συνεχόμενες ήττες και να πάρουν τους δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στον αρκετά αδύνατο Πολύγυρο.

Τέλος, αν ο Γαλαξίας συνεχίσει τις… καλές του εμφανίσεις το Ασβεστοχώρι δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες στο να πάρει την τρίτη φετινή του νίκη όπως και η Κομοτηνή απέναντι στη Δόξα Δρυμού.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Ελευθερούπολη ( Νεάπολης Θεσ., 18:00
Γαλαξίας Αδένδρου – Ασβεστοχώρι (Αδένδρου, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Κένταυρος Καλ/τειας (Ιωνίας Διαβατών, 18:00)
Κομοτηνή – Δίξα Δρυμού (Κομοτηνής, 18:00)
Πολύγυρος – Τιτάνες Δράμας (ΔΚΓ Πολύγυρου, 18:00)
ΧΑΝΘ – Χαλκηδόνα (ΧΑΝΘ, 18:00)
Ανατόλια – Μαντουλίδης (Ανατόλια, 18:00)