Δ. Χριστόδουλος: «Δεν θέλουμε ο κόσμος του Πανναξιακού να μας δει να χάνουμε στη Νάξο»

christodoulos dimitris panaxiakosΣτην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας της Νάξου, έστω και σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα εναντίον της ΦΕΑ, ομάδα του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής, της χάρισε τη νίκη χάρη σε μία εύστοχη βολή στο φινάλε. Το ίδιο έπραξε και στο τελευταίο παιχνίδι του Πανναξιακού απέναντι στον Ιπποκράτη Κω. Ο Δημήτρης Χριστόδουλος με τους 25 πόντους που πέτυχε, αλλά και την κατά κράτος επικράτησή του επί του Κώστα Χαρίση (τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση), δικαίωσε την επιλογή των ιθυνόντων να του… εμπιστευθούν τη ρακέτα της ομάδας. Στο ματς μάλιστα με τον Ιπποκράτη Κω στα 2,4 δευτερόλεπτα όταν κλήθηκε να στείλει την ομάδα του στα ουράνια από την γραμμή των ελευθέρων βολών δεν αρνήθηκε, ευστοχώντας και στις δύο βολές κι έδωσε τη δυνατότητα στους φίλους του Πανναξιακού να πανηγυρίσουν μία ακόμη εντός έδρας νίκη. Και δεν είναι οι μόνοι που πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες της ομάδας του, καθώς σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν τέσσερα μάτια που τον παρακολουθούν σε κάθε του κίνηση. Ο λόγος για την σύζυγό του Άννα και τον μικρό του γιό Άρη, ο οποίος σε κάθε εύστοχη προσπάθεια του μπαμπά του χειροκροτεί και σε κάθε τάιμ άουτ του φωνάζει από τις εξέδρες «μπαμπά, μπαμπά» για να γυρίσει προς το μέρος του και να του κάνει έστω ένα νεύμα για να χαρεί!

Ο 31χρονος δυναμικός σέντερ του Πανναξιακού μίλησε στο «SportCyclades» και τον Ιωάννη Νοταρά για την μέχρι τώρα πορεία και τους στόχους της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στην αποχή του από τον αγώνα με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας, την… αδυναμία του στις ελεύθερες βολές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της Νάξου.

Βρισκόμαστε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και ο Πανναξιακός βρίσκεται στην 7η θέση. Ποια είναι η εκτίμησή σου για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;
«Επειδή η ομάδα άργησε πολύ να κάνει προετοιμασία, στόχος ήταν από την αρχή η σωτηρία. Έχουμε τώρα επτά νίκες, μπορούσαμε να έχουμε ακόμη δύο, αλλά θεωρώ πως είμαστε μια χαρά. Δεν έχει τελειώσει ακόμη ο πρώτος γύρος, ωστόσο είμαστε σε καλή θέση».

Πέντε αγώνες στο ΔΑΚ Νάξου και πέντε νίκες για τον Πανναξιακό. Το γήπεδο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τώρα ως «απόρθητο φρούριο» ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτής;
«Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο τόσο στον αγώνα με τον Τρίτωνα, όσο και με τον Ιπποκράτη, θεωρώ πως μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας έδωσε κάποια ώθηση. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας. Όσες πιο πολλές νίκες κάνουμε, τόσο το καλύτερο. Εκτιμώ πως η έδρα μας είναι πολύ δυνατή. Εφόσον δεν έχουν περάσει ακόμη νικηφόρα ομάδες που θεωρούνται φαβορί μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε».

Στον αγώνα με αντίπαλο τον Πρωτέα στη Βούλα εσύ και ορισμένοι συμπαίκτες σου (σ.σ. Καρβούνης, Παγώνης, Ακτύπης, Κυριακόπουλος) δεν αγωνιστήκατε λόγω κάποιων διαφορών με τη διοίκηση του συλλόγου. Ποια είναι η κατάσταση στην ομάδα στην παρούσα φάση, μετά από το όλο θέμα που είχε προκύψει;
«Νομίζω πως το έχουμε ξεπεράσει πλέον αυτό. Μιλήσαμε με τη διοίκηση, εκκρεμούν κάποια πράγματα, ωστόσο θεωρώ πως όλα τα θέματα θα επιλυθούν. Έχουν ήδη αρχίσει και λύνονται τα συγκεκριμένα θέματα κι αυτό είναι ευχάριστο».

Διαβάστε περισσότερα στο sportcyclades.gr
Συντάκτης: ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ
ΦΩΤΟ: NaxosPress.gr