«Είμαστε υπερήφανοι για την παραμονή μας»

Τα Φάρσαλα εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους και την επόμενη σεζόν στη Β΄εθνική και για το λόγο αυτό αισθάνονται περήφανοι. Αυτό ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, κάνοντας παράλληλα, τον απολογισμό της σεζόν, ενώ έδωσαν συγχαρητήρια στις ομάδες που πήραν την άνοδο αλλά και πέτυχαν και την παραμονή.  

H ανακοίνωση :

«Συγχαρητήρια στις ομάδες του ΑΝΑΤΟΛΙΑ και της ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ για την άνοδό τους στην Α2 κατηγορία και τους εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες.

Συγχαρητήρια επίσης στις ομάδες της ΓΕΦΥΡΑΣ και του ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ που πέτυχαν την παραμονή τους στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ όπως και εμείς έστω και στην τελευταία αγωνιστική και τους ευχόμαστε ανάλογη και καλύτερη πορεία για την καινούργια σεζόν!

Σε μία πραγματικά δύσκολη χρονιά για τον Γ.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ Krousta με την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου μας τόσο διοικητικά όσο και οργανωτικά τονίζουμε πως:
Δεν ευτυχίσαμε να έχουμε σαν ομάδα την πορεία που θέλαμε και ονειρευόμασταν στην αρχή αυτής της περιόδου.

Είμαστε όμως ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την παραμονή μας στην Β Εθνική γιατί:

Αγωνιστήκαμε τίμια – Δουλέψαμε σκληρά – ιδρώσαμε πολύ, για αυτά που αγαπάμε:

Τον τόπο μας , την Ομάδα μας , το Μπάσκετ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας και στο γυμναστή της ομάδας μας! Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες μας.

Τους πιο έμπειρους αλλά και τους πιο άπειρους γιατί ήταν αυτοί που κουράστηκαν και ίδρωσαν μέσα στα παρκέ των γηπέδων!

Το ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το χρωστάμε: Στους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ και στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ!!

Είναι αυτοί που στήριξαν οικονομικά όλες τις προσπάθειές μας αλλά πάνω από  όλα έδωσαν ΨΥΧΗ σε αυτή την ομάδα.

Γιατί είναι αυτοί που απέδειξαν με την παρουσία τους και τη φωνή τους στις εξέδρες ότι το μπάσκετ είναι πάθος και πως «όλοι μαζί μπορούμε».