Είπε αντίο στο Ληξούρι ο Αλέξανδρος Σαρικάς με τον δικό του τρόπο…

Ήταν μία χρονιά ιδιαίτερη τόσο για το Ληξούρι, όσο και για τον Αλέξανδρο Σαρικά. Όμως οι δρόμοι των δύο θα είναι διαφορετικοί τη νέα σεζόν, με τον έμπειρο παίκτη ν’ αποχαιρετά την ομάδα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μέσω του κειμένου του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

“Μετά από μια μαγική σεζόν στο Ληξούρι ήρθε η σειρά μ να αποχωρήσω δν θέλω να επεκταθώ στους λόγους … ! Θέλω να ευχαριστώ προτιστως τν κοσμα μουρελατο με
Τν τρόπο που μ μίλησε πέρυσι με κέρδισε ώστε να πω το ναι να έρθω , τν κοουτς μάρκο Τζουγανατο που με έκανε καλύτερο άνθρωπο , τν βοηθό προπονητή Ανδρέα χαιδα όπου ήταν πάντα δίπλα μας , τν Αντρέα σκροπολιθα που σφυραγε στα δίπλα κ τν έβριζα ?? κ τελευταίο τν άνθρωπο όπου με έκανε στα 36 γτ τώρα είμαι 37 !!! Να πετάω μέσα στο γηπεδ ο κ με πίεζε στα όρια μ παναγη Μαρκέτο ο Γυμναστης τς ομάδας κ φυσικά τν οικογένεια Βολτερα όπου είναι Κύριοι σε ολα τους ! Ένα μεγάλο μπράβο κ στον κόσμο του
Ληξούριου όπου πραγματικά, ακόμα κ τώρα μου στέλνουν μνμτ συμπαράστασης σας ευχαριστώ μάγκες …. ααααα και επίσης τα κωλοπαιδα τους συμπαιχτες μ όπου με ανεχτήκανε ως ηγέτη τς ομάδας …. να ξέρετε είμαι κοντά στν ομάδα με άλλους τρόπους !!
ΥΓ : σημαντικό και τν αγαπημένο Βικεντιος Αραβαντινος όπου ήταν ο άνθρωπος για
Όλες τς δουλειές ξέρει αυτός με παίρνει κ τηλ ❤️❤️”.

Από την πλευρά του ο ΝΕΟΛ έγραψε στον δικό της λογαριασμό στο facebook “Σε ευχαριστούμε Αλέξανδρε!”, συνοδεύοντάς το με ένα video με highlights του Σαρικά.

Πηγή φωτό: lixouri.gr