stefan lasmeΟι ενδείξεις ήταν θετικές κι η επιστροφή του Στέφαν Λάσμε στον Παναθηναϊκό έμοιαζε να είναι θέμα χρόνου. Ωστόσο ένας όρος στο συμβόλαιο του Γκαμπονέζου έφερε τα πάνω, κάτω, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία και πλέον η περίπτωσή του δείχνει ν΄ απομακρύνεται για τα καλά.

Οι “πράσινοι”, πλέον ενδέχεται να κάνουν μία νέα κίνηση, αλλά τούτη τη φορά θα είναι προς την πλευρά του Νίκολα Μιλουτίνοφ! Ο Σέρβος σέντερ μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρτιζάν, να φέρεται ότι είναι κοντά στον Ολυμπιακό, ωστόσο στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού γνωρίζουν ότι έχουν έναν επιπλέον άσο στα χέρια τους…

Πέρα πάντως από το μεταγραφικό σχεδιασμό οι “πράσινοι” συνεχίζουν το… φλερτ τους και με την Κίνα κι έτσι όπως ανακοίνωσε η Euroleague ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Κίνα για δύο φιλικά παιχνίδια. Η “πιο επιτυχημένη ομάδα της διοργάνωσης γι΄ αυτόν τον αιώνα” – όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Euroleague – θ΄ αντιμετωπίσει τους Ζεγιάνγκ Λάιονς στις 28 Σεπτεμβρίου στην επαρχία Χανγκζού και δύο μέρες μετά θα παίξει απέναντι στους Γκαντόνγκ Τάιγκερς στο Μακάο.

Έτοιμος να… πιάσει λιμάνι ο Μιλουτίνοφ
Πολύ κοντά στο να… πιάσει λιμάνι είναι Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο 20χρονος Σέρβος σέντερ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες ν΄ αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν βρει τη λύση που θα τους επιτρέψει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του συμβολαίου που έχει ο Σέρβος με την Παρτιζάν έως το 2016.

Εν τω μεταξύ ο Ντάνιελ Χάκετ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τους “ερυθρόλευκους”, με τον ιταλοαμερικάνο γκαρντ να επισημαίνει ότι στόχος του είναι να βοηθήσει κι αυτός ώστε να διατηρηθεί ο Ολυμπιακός στην ελίτ της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Προβάρει τα “κίτρινα” του Άρη ο Τσαλμπούρης!
Ο Βασίλης Χρηστίδης θεωρείται παίκτης του Άρη κι όπως όλα δείχνουν ενδέχεται να έχει συμπαίκτη του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και τον συμπαίκτη του στην εθνική U18, τον Γιώργο Τσαλμπούρη! Οι Θεσσαλονικείς μίλησαν με τους διοικούντες τον Πιερικό και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, ενώ εκείνο που μένει να διαφανεί είναι κι η πρόθεση του νεαρού παίκτη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, ενώ υπήρξε (πλέον δείχνει να έχει… εξασθενήσει) κι από τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζει στον Κολοσσό ο Λίντεν
Τη συνέχιση της συνεργασίας του Κολοσσού με τον Τομ Λίντεν για έναν ακόμη χρόνο, γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι “θαλασσί”.