“Εις το επανιδείν”, είπε ο Δημήτρης Ροδάς στον ΚΣ Γέφυρας

Ο Δημήτρης Ροδάς δεν θα κρατήσει το τιμόνι του ΚΣ Γέφυρας τη νέα περίοδο, καθώς όπως τονίζει ο ίδιος “… για προσωπικούς καθαρά λόγους δεν θα πορευτούμε μαζί. Φεύγω σαν φίλος… Εις το επανιδείν”.

Το σχόλιο με το οποίο γνωστοποιεί την απόφασή του ο Έλληνας προπονητής αναφέρει: “Οι 5 μήνες που βρέθηκα στον K.Σ Γέφυρας ήταν μία πρόκληση για μένα, για πολλούς λόγους. Ήξερα από την αρχή ότι ήταν μια πολύ δύσκολη αποστολή, όμως παλέψαμε σκληρά για το θαύμα, έχοντας μάλιστα πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα τραυματισμών.Με επιμονή και υπομονή καταφέραμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό, με νίκες απέναντι σε δυνατές και ιστορικές ομάδες.
Δώσαμε την μάχη μέχρι το τέλος “Όλοι Μαζί”
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση της ομάδας που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή με συγκινητικές προσπάθειες, τον κόσμο της Γέφυρας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και τον συνεργάτη μου Κώστα παράδα για την επιτύχια μας.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την συνεργασία και την ευχαρίστηση που είδα στα μάτια των παιδιών – παικτών μου. Σας ευχαριστώ πολύ “Μάγκες”, χαίρομαι που ωρίμασε το παιχνίδι και το μυαλό σας μπασκετικά. Ήταν μια ηθική αναγνώριση για την προσπάθεια που είχα κάνει σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί και εγώ “Έμαθα από εσάς”..
Εύχομαι ειλικρινά Κάθε επιτυχία στην οικογένεια του Κ.Σ.Γέφυρας, για προσωπικούς καθαρά λόγους δεν θα πορευτούμε μαζί. Φεύγω σαν φίλος… Εις το επανιδειν..”

.
Διαβάστε ακόμη…