ΕΚΑΣΔΥΜ: Στο κλειστό Σκαρκαλά και όχι στη Λευκόβρυση θα “βγει” ο πρωταθλητής στο παιδικό!

Το κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη αποδείχθηκε όχι και τόσο “φιλόξενο” για να πραγματοποιηθεί το Final 4 του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ… Ένα πρόβλημα στον καυστήρα του το κράτησε κρύο στη διάρκεια των ημιτελικών, ενώ όπως αναφέρει το matiesstasport.blogspot.gr οι “αρμόδιοι” δεν μπήκαν καν στον… κόπο να καθαρίσουν τουλάχιστον το χώρο που δέχθηκε αρκετούς φίλους του μπάσκετ!!! Η έλλειψη θέρμανσης, ωστόσο ήταν εκείνη που ανάγκασε τους ιθύνοντες να οδηγηθούν στην αλλαγή έδρας για τους τελικούς τους Final 4. Στο κλειστό “Σκαρκαλά”, λοιπόν θα “βγει” ο πρωταθλητής, με τους ΑΕ Κοζάνης και ΦΟ Πρωτέας να διεκδικούν τον τίτλο.

Πηγή φωτογραφίας: star-fm.gr

“Λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στον καυστήρα του ΚΓ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ και δεν είναι δυνατή η παροχή θέρμανσης ο Μικρός και Μεγάλος τελικός του FINAL 4 ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΔΥΜ 2017-18 θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ (Ι. ΣΚΑΡΚΑΛΑ) τις ίδιες ώρες 17:00 και 19:00. Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι φίλαθλοι και οι ομάδες εξαιτίας της προαναφερόμενης βλάβης”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Στο αγωνιστικό σκέλος των ημιτελικών ο ΦΟ Πρωτέας επικράτησε με 69-43 του Κεραυνού Αγ. Γεωργίου, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η ΑΕ Κοζάνης που νίκησε με 68-46 τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας.

Τα φύλλα αγώνα:
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 69-43
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ (Κατσαλης): Ντόλιας, Χαραλαμπίδης, Σιούμπουρας 23(2), Μητρόπουλος Φ. 17, Μπαρέκας, Μιχαλόπουλος 10, Τζιουβάρας 2, Κυρατζής Χ. 7, Μητρόπουλος Ε. 1, Ψαριάς, Γκασιώνας 9(1), Γιώτας Ν.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. Γ. (Μπατσίλας): Ζιώγας, Κοιλανίτης, Καλαϊτζίδης, Παπαγιάννης 6, Άλκο 4, Ουζουνίδης, Μητρόπουλος Μ., Μπατσίλας 4, Κατσάνος, Τσιμτσιός 8, Μαντζούκης, Ταμπακάκος 19.

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 46-68
ΑΠΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Καλομενίδης): Μπάρμπας 4, Αργυρόπουλος, Καφές 2, Τσιμίδης, Καλαμαρας, Παπαδόπουλος 7, Κυριακίδης 4, Μανάβης, Πέλα 18, Κεχαόγλου 11, Αργυρόπουλος, Σανδαλίδης
ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαυροζούμης): Βουχάρας , Μαλόκου, Παπαγιάννης 18, Τσιμπέρης 5, Σκαρκαλας 24, Δρίζης 4, Μαυρίδης, Τσίρος 12, Κάτανας, Ελευθεριάδης, Κεραμιτζή 3, Τσακαλίδης 2

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/03/18:
Μικρός τελικός (17:00)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΑΠΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Τελικός (19:00)
ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΙΩΝ (21:00)

.
Διαβάστε ακόμη…