ΕΚΑΣΚ: Πρωταθλήτρια η Ακαδημία Ρεθύμνου και… καλημέρα στη Γ΄ εθνική!

akadimia rethimnou_selfie_panigiriki 1Η Ακαδημία Ρεθύμνου παρουσιάστηκε αποφασισμένη στο κλειστό των Μοιρών στον 4ο τελικό της ΕΚΑΣΚ και με τη νίκη της με 48-38 επί του ΓΑΣ Μεσαρά πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Κρήτης. Παράλληλα οι ρεθεμνιώτες είπαν “καλημέρα” στη Γ΄ εθνική (όπως φαίνεται και στο σχόλιο που συνοδεύει την πανηγυρική selfie των παικτών της Ακαδημίας!), καθως η νίκη τους αυτή τους έδωσε πέρα από τον τίτλο στο νησί και το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.

Οι γηπεδούχοι που δεν μπόρεσαν να σταθούν όσο καλά ήλπιζαν σ΄ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, έδειξαν στο τέλος της αναμέτρησης ότι αναγνώρισαν την ανωτερότητα του αντιπάλου κι έτσι αρκετοί Μεσαρίτες οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα τους, χειροκρότησαν ιπποτικά την Ακαδημία Ρεθύμνου για τη νίκη της και την άνοδό της στη Γ΄ εθνική. Εκείνο, πάντως που έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν ότι οι ιθύνοντες την ΕΚΑΣΚ δεν είχαν μεριμνήσει να είναι… ετοιμοπόλεμοι για κάποια απονομή στους παίκτες της Ακαδημίας Ρεθύμνου!!!

ΜΕΣΑΡΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 38-48
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-10, 14-22, 26-34, 38-48
ΓΑΣ ΜΕΣΑΡΑ (Νασούφης): Παπαδάκης 7(1), Κολουντζάκης , Δ. Δαριβιανάκης, Παντέρης 5, Δαγαλάκης 14(4), Μακράκης, Αναστασάκης 5, Ε. Δαριβιανάκης , Τζωρτζακάκης , Στεφανουδάκης 6(2).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘ. (Θεοδωρουλάκης): Μπελεφάντης 2, Παπαδογιαννάκης 9(1), Τελλίδης , Σκεμπής 3, Χρυσουλάκης 7, Σταράκης 12(2), Λαγουδάκης , Χατζηκωνσταντίνου 15(1), Παριανός , Σιώμος, Θεριάκης, Δουλγεράκης.