Εκδρομή στα Φάρσαλα οργανώνει η Ελίμεια

Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν δίνει η Ελίμεια στα Φάρσαλα, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να καλούν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο πλάι της και σε αυτή την αναμέτρηση. Για το λόγο αυτό η Ελίμεια οργανώνει εκδρομή για το κυριακάτικο παιχνίδι, με την ανακοίνωση του συλλόγου να ζητά από τους φίλους της ομάδας “να γεμίσει το λεωφορείο”!

“Να αφήσουμε καναπέδες, καφετέριες και οτιδήποτε άλλο και ελάτε να ταξιδέψουμε για να γράψουμε ιστορία”, αναφέρει στο κάλεσμά της η ανακοίνωση του συλλόγου της Ελίμειας και προσθέτει: “… έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον τελευταίο αγώνα της ανδρικής ομάδας μας, στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών,στο γήπεδο των Φαρσάλων. Ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα μας να κατακτήσει την ΑΝΟΔΟ στην Β’ ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία”.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της εκδρομής, η αναχώρηση έχει οριστεί για το μεσημέρι της Κυριακής (12:00), ενώ η επιστροφή στην Κοζάνη προσδιορίζεται για το βράδυ της ίδιας ημέρας (περίπου στις 22:30). Το κόστος ανέρχεται στα 10 € και το εισιτήριο του αγώνα στα 5 €. Όσοι θελήσουν να μπουν στο πούλμαν της Ελίμειας, καλούνται να κάνουν κράτηση έως το Σάββατο 20/5.