Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για άντρες και έφηβους η Καστοριά

Σε… διπλό ταμπλό θα «παίξει» την προσεχή Κυριακή (9/4) η Καστοριά στη Θεσσαλονίκη και αυτό έχει ήδη «ξεσηκώσει» τους ιθύνοντες τον σύλλογο. Που ετοιμάζουν εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δουν σε δράση τόσο την εφηβική ομάδα, όσο και το αντρικό τμήμα!

Ο ΑΣ Καστοριάς, λοιπόν διοργανώνει εκδρομή για να στηρίξουν τους έφηβους που συμμετέχουν στον Α’ όμιλο της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Σταυρούπολης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 13:00 και έτσι θα υπάρχει μετά αρκετός χρόνος για να χαλαρώσουν και να ετοιμαστούν για τη δεύτερη μπασκετική τους «δόση».

Στο γήπεδο της ΧΑΝΘ εκεί όπου η Καστοριά θα ψάξει μία ακόμη νίκη, προκειμένου να κάνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην άνοδο στην Α2. Όπως ενημέρωσαν οι ιθύνοντες τον σύλλογο «… ώρα αναχώρησης για Θεσσαλονίκη από το πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς της Καστοριάς είναι στις 09:30 και ώρα επιστροφής στην Καστοριά περίπου στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής. Το κόστος συμμετοχής είναι στα 5 Ευρώ. Η είσοδος στον εφηβικό αγώνα είναι δωρεάν, ενώ η είσοδος στον ανδρικό αγώνα είναι 5 Ευρώ».