Τη μεταγραφή του έμπειρου Αλέξη Τόλια ανακοίνωσε ο Ιωνικός Νικαίας (το infobasket σας είχε ενημερώσει από τις 15 Ιουλίου) ολοκληρώνοντας έτσι με αυτήν την προσθήκη το ρόστερ της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά:

«Με ιδιαίτερο δυναμικό τρόπο ο Ιωνικός Νικαίας έκλεισε τη φετινή του μεταγραφική ενίσχυση, προσθέτοντας στο ρόστερ του, έναν αξιόλογο παίκτη που μπορεί να βοηθήσει ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Πρόκειται για τον Αλέξη Τόλια (33 χρονών / 2.00 μ.) που πέρσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Αιγάλεω στη Β’ Εθνική (11,1 μ.ο. / 62 τρίποντα). Ο Τόλιας έχει αγωνιστεί ακόμα στον Άλιμο, το Π. Φάληρο, τον Αμύντα Δάφνης, τον Κεραυνό Αιγίου και τη Νήαρ Ήστ.

 

Η επιτροπή μπάσκετ του Α.Ο. Ιωνικού Νικαίας καλωσορίζει τον αθλητή Τόλια στην οικογένεια του Ιωνικού και του εύχεται κυρίως υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα.

 

Μ’ αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκαν οι φετινές μεταγραφές για την ομάδα μας. Παράλληλα, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ιωνικός Νικαίας, συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την πρεμιέρα με την Πεντέλη, ανεβάζοντας ρυθμούς, ενώ χρήσιμα συμπεράσματα διεξάγονται από τους φιλικούς αγώνες τους οποίους δίνει και με τους οποίους διαμορφώνεται ο “χαρακτήρας” της ομάδας».