Εκλεισε το ρόστερ με Μαράντο ο Δούκας

Την τελευταία του μεταγραφή ανακοίνωσε για φέτος ο Δούκας αποκτώντας τον 26χρονο φόργουορντ, Σωτήρη Μαράντο.

Η ανακοίνωση:

«Στην ενίσχυση της front line του προχωρά ο ΑΣΕ Δούκα ο οποίος ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις για τη φετινή σεζόν. Το ρόστερ της ομάδας συμπληρώθηκε πλέον με την προσθήκη του φόργουορντ, Σωτήρη Μαράντου (1993, 2.00μ.). Ο 26χρονος αθλητής, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γ΄Εθνική και τον Ερμή Σχηματαρίου, επιστρέφει στην πρωτεύουσα για λογαριασμό του Δούκα.

Πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος έχει εικόνες και παραστάσεις τόσο από την Α2 όσο και τη Β’ Εθνική. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στον Χολαργό σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ 26 πόντων (σε αναμέτρηση με το Παγκράτι όπου η ομάδα του επικράτησε με 114-63) ενώ την τριετία 2013-2016 με την ΑΕ Λιβαδειάς έπαιξε μια χρονιά στην Β΄Εθνική και άλλες δύο στην Α2.

Στις δηλώσεις του, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σωτήρης Μαράντος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Β’ Εθνική και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Δούκα. Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου για να υλοποιήσει τους στόχους της. Η αλήθεια είναι ότι και στο παρελθόν υπήρξαν συζητήσεις για να έρθω στην ομάδα οι οποίες όμως δεν κατέληξαν σε συμφωνία ωστόσο, οι δρόμοι μας τελικά έσμιξαν και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Γνωρίζουμε όλοι ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά όμως δουλεύοντας συστηματικά και παραμένοντας ενωμένοι και υγιείς πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Σωτήρη Μαράντο στην ομάδα και του εύχεται καλή σεζόν με νίκες και χωρίς τραυματισμούς».