Εκοψε την πίτα της η Ενωση Ιλίου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (27/1) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ιλίου στο Κλειστό Γ.Κακούρης στο Ίλιον, το οποίο γέμισε ασφυκτικά για μια ακόμη χρονιά από γονείς, φίλους και αθλητές/τριες του συλλόγου.
Στην γιορτή παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι των περιφερειακών και βουλευτικών εκλογών, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και οι χορηγοί τους οποίους και ευχαρίστησε για την πολύτιμη προσφορά τους, η διοίκηση της Ένωσης.
Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία για μια ακόμη χρονιά του Δημάρχου της πόλης του Ιλίου, κ. Νικόλαου Ζενέτου και τα ένθερμα λόγια που χρησιμοποίησε μια ακόμη χρονιά για την πορεία του συλλόγου, ενώ δεν θα μπορούσε ο σύλλογος να μην ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά την στήριξη που προσφέρει ο Δήμος, τόσο οικονομική, όσο και υλική παραχωρώντας εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν έχουν πολλές άλλες πόλεις στην χώρα. Είμαστε απόλυτα γεμάτοι που ο σύλλογος μας βρίσκεται σε ένα Δήμο που έχει τον αθλητισμό της πόλης σε προτεραιότητα.
Τιμήθηκαν
 
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Ιλίου κύριος Αποστολόπουλος Δημήτριος για την πολυετή και δυναμική προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.
Ο ιδιοκτήτης της Hercules Print κύριος Καραγιαννίδης Γεώργιος για την ανιδιοτελή προσφορά του στον σύλλογο μας όλα αυτά τα χρόνια.
Ο ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου κύριος Λιναρδάτος Γεώργιος για την πολυετή προσφορά του μέσω χορηγιών προς τον σύλλογο μας και είναι τιμή να κοσμούν την περιοχή μας για 70 συναπτά έτη τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, καθώς είναι από τα καλύτερα της χώρας μας με πολλές διακρίσεις σε εκπαίδευση, αθλητισμό και πολιτισμό.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου με την Λαϊκή Συσπείρωση κύριος Σταματόπουλος Γεώργιος ως ένας πολύ καλός φίλος του συλλόγου, ο οποίος σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο έχει πάντοτε έναν καλό λόγο για την Ένωση Ιλίου.
Επίσης τιμήθηκαν όπως κάθε χρόνο πολλοί αθλητές και αθλήτριες μας που εισήχθησαν σε ανώτατα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, καθώς και οι δύο μικρότεροι σε ηλικία αθλητές μας, ένα αγόρι από το μπάσκετ κι ένα κορίτσι του βόλεϊ.
Την έναρξη στην γιορτή μας έδωσε η δοξολογία για την κοπή της πίτας και ο εναρκτήριος λόγος του προέδρου του συλλόγου μας κ. Λιόση Γεωργίου.