Εκοψε την πίτα του ο Αρκαδικός

kastritis-arkadikosΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αρκαδικός μέσα μια όμορφη βραδιά με τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της να αναδεικνύουν για μία ακόμα φορά το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Η εκδήλωση της κοπής της πίτας πραγματοποιήθηκε με τις ευχές όλων να συνοδεύουν στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει το 2015 στην Α1 κατηγορία.

Τυχερός της βραδιάς ο Γιάννης Θανόπουλος, που βρήκε το φλουρί και μαζί κέρδισε ένα δώρο από την διοίκηση.

Παράλληλα, ο Αρκαδικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά τη στήριξη του κόσμου εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας.

«Μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες του, ο Αρκαδικός υποδέχεται το Σάββατο 31 Ιανουαρίου την ομάδα της Λευκάδας (17.00), έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, διπλασιάζοντας παράλληλα τις νίκες του επί μίας ομάδας που έχει το ίδιο υψηλούς στόχους με αυτόν.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα και πιο παιχνίδια της αγωνιστικής, αλλά και της σαιζόν για την εξέλιξη στην πορεία διεκδίκησης της ανόδου, όπου θα πρέπει οι φίλοι της ομάδας να σταθούν στο πλευρό του Αρκαδικού, γεμίζοντας το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, δημιουργώντας παράλληλα μία όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της νίκης».