Εκοψε την πίτα του ο Φίλιππος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε ο Φίλιππος Βέροιας στον φιλόξενο χώρο του cafe bar POETRY στο κέντρο της πόλης.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των αθλητών,  του προπονητικού team και των μελών της διοικούσας επιτροπής και κάποιοι χορηγοί και φίλοι της ομάδας, όπως επίσης και δημοσιογράφοι του τοπικού τύπου. 

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο νεαρός αθλητής Αλέξανδρος Τόκας, ο οποίος κέρδισε το φλουρί και ταυτόχρονα το χρηματικό έπαθλο από το οποίο αυτό συνοδευόταν. Εκ μέρους των χορηγών, τυχερά μετά από κλήρωση στάθηκαν τα φροντιστήρια ΛΕΞΙΣ, στον ιδιοκτήτη των οποίων κο Καλλιγά παραδόθηκε μία μπάλα με τις υπογραφές όλου του αγωνιστικού τμήματος της σαιζόν 2016-17.

Άπαντες ευχήθηκαν το 2017 να είναι έτος επιτυχιών για την ομάδα και πρωτίστως να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Η διοικούσα επιτροπή εκφράζει τις ευχαριστίες της στο μέλος της και εκ των ιδιοκτητών του cafe bar POETRY Φραγκίσκο Μαρμαρά για την ευγενική παραχώρηση του χώρου και στους αδερφούς Κουτόβα, ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου LIDO και ένθερμους φίλους της ομάδας, για την χορηγία της βασιλόπιτας.