Ένα βήμα πριν το τέλος της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, η Πάτρα ετοιμάζεται πυρετωδώς να φιλοξενήσει ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι. Οι δυο πιο ταλαιπωρημένοι σύλλογοι του 1ου ομίλου Νότου, Παναχαϊκή και ΕΑΠ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με απώτερο σκοπό να επιστρέψουν στις νίκες παίρνοντας έτσι, βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Ακόμα ένα ντέρμπι θα τραβήξει τα βλέμματα των φίλων της κατηγορίας στο κλειστό της Αλεξιωτισσας, εκεί όπου ο Εσπερος Θα φιλοξενεί τον Μίλωνα στις 17:00. Οι δυο τους αριθμούν από 18 βαθμούς και σίγουρα το ροζ φύλλο αγώνα θα δώσει προβάδιζα σε όποιον το κατακτήσει.Παρόμοιο σκηνικό διακρίνεται και στο Χολαργό, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον δυναμικό Πορφύρα με μόνο στόχο την εντος έδρας νίκη.

Δύσκολο έργο αυτό της 12ης αγωνιστικής για τον Κεραυνό Αιγίου, ο οποίος ταξιδεύει στην Αθήνα, ώστε να αντιμετωπίσει την αήττητη ΚΑΠ. Τέλος η πάντα μαχόμενη Καλαμάτα ’80 ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Τήρωνα, μιας και παρά τις αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις της δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει.

Το πρώγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Ακράτα – Παναιτωλικός (Ακράτας, 17:00)
Χολαργός – Πορφύρας (Χολαργού, 17:00)
Παναχαϊκή – ΕΑ Πατρών (Παναχαϊκής, 17:00)
Αγ. Παρασκευή – Κεραυνός Αιγίου (Κοντόπευκου, 17:00)
Έσπερος ΑΟΠΑ – Μίλωνας (Π. Αλεξιώτισσας, 17:00)
Λεωνίδιο – Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Λεωνιδίου, 17:00)
Καλαμάτα ’80 – Τήρων Αγ. Θεοδώρων (Τέντα Καλαμάτας, 17:00)