Στην προσθήκη ενός δυναμικού σέντερ προχώρησε ο Ιωνικός Νίκαιας. Ο Ανδριανός Περδικάρης που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δούκα στην Α2 συμφώνησε να ενισχύσει τη front line του νικαιώτικου συλλόγου.

andrianos_perdikaris_ionikosnikaiasΗ ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο 24χρονος power forward ύψους 205 εκατοστών, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηλυσιακού πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Για μία τετρατία σπούδασε και αγωνίστηκε στο κολέγιο Franklin Pierce της Βοστώνης μετρώντας την τελευταία του χρονιά στο NCAA 11.3 πόντους κατά μέσο όρο, 6.7 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ηλυσιακό, όπου σε 14 αγώνες (μέχρι να αποχωρήσει η ομάδα των Ιλισίων από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας) ηταν πρωτος σκόρερ της ομάδας και είχε 13.7 πόντους μ.ο. Επειτα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Λαύριο, αλλά στην συνέχεια αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.
Την περσινή σεζόν αποτέλεσε μέλος του Δουκα στο πρωτάθλημα της Α2 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και ειχε 5,5 πόντους και 5,3 ριμπάουντ”.