Την πρώτη του μεταγραφή εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Έσπερος. Η ομάδα της Καλλιθέας, η οποία θα αγωνίζεται στην Γ’ εθνική προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Κρητικού, που τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνιζόταν στη ΦΕΑ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εσπέρου μιλώντας στο infobasket.gr ευχαρίστησε δημόσια την πρόεδρο της ΦΕΑ Ελένη Νικολέτου για όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάστηκαν. Επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του και στον προπονητή του Έσπερου Αντώνη Μάντζαρη που βοήθησε στα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και σε έναν πρωην συμπαίκτη του στην ΦΕΑ, τον Κώστα Μπασέα. “Η μεγαλύτερη στεναχώρια είναι που αφήνω πίσω έναν από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ”… Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Νίκο Γλεντή, τον γυμναστή που τον βοήθησε στο μέγιστο βαθμό στην αποθεραπεία του μετά την περυσινή του χειρουργική επέμβαση.

Στον Έσπερο, πάντως θα βρει και έναν ακόμη παίκτη με τον οποίο μοιράζονταν τα αποδυτήρια της ΦΕΑ. Ο λόγος για τον Γιώργο Βλασσόπουλο, που απεικονίζεται στη φωτογραφία, από τις κοινές τους εμφανίσεις με τη φανέλα της ΦΕΑ.

Του Ιωάννη Νοταρά