Ενίσχυση με τον Κνέζεβιτς για το Μαρούσι

Σε μία μεταγραφική κίνηση με ιδιαίτερη σημασία προχώρησε το Μαρούσι, καθώς μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Α1, ενισχύεται με ξένο παίκτη. Ο Στέφαν Κνέζεβιτς θα φορά τα “κιτρινόμαυρα” τη νέα περίοδο και γίνεται έτσι ο πρώτος ξένος της ομάδας μετά τον υποβιβασμό της.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Η Επιτροπή Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αμαρουσίου εκ μέρους της Διοίκησης του Συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή από το Μαυροβούνιο Στέφαν Κνέζεβιτς, στον οποίο εύχεται υγεία και καλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Επιπλέον η Επιτροπή μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κ.Κουτσούκο και τον Προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Κ.Κεραμίδα για όλες τις ενέργειες που κατέβαλαν για την υλοποίηση της συνεργασίας αυτής.
Ο Στέφαν Κνέζεβις πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της Α.Ε.Λ στο πρωτάθλημα της Α2, έχοντας 7,1 πόντους και 3,8 ριμπάουντ σε 28 παιχνίδια ενώ την χρονιά 2016 – 17 αγωνιζόταν στην Εσθονική TLU/Kalev (5,5 πόντοι και 4 ριμπάουντ σε 13 ματς), ενώ από το 2011 ως και το 2016 αγωνίζονταν στην Βοσνία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος ξένος παίκτης που θα αγωνιστεί στην ομάδα μας μετά τον υποβιβασμό από την Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών”.

.
Διαβάστε ακόμη…



</p