Ενας “μαχητής” στα Πεύκα

Λίγες ημέρες μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κυριακού, οι Μαχητές Δόξας Πεύκων επισημοποίησαν το φλερτ αρκετών ημερών με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Ο έμπειρος προπονητής αποφάσισε να επιστρέψει στη “βάση” του αφ’ ενός για επαγγελματικούς λόγους, αφ’ ετέρου για να αποφύγει τις μετακινήσεις, και δεν χρειάστηκε πολλές συζητήσεις προκειμένου να συμφωνήσει με τη φιλόδοξη ομάδα των Πεύκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ των Μαχητών Δόξας Πεύκων ανακοινώνει την πρόσληψη του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ως προπονητή της ανδρικής τους ομάδας. Ο νέος τεχνικός της ομάδας είναι από τους πλέον έμπειρους στις εθνικές κατηγορίες και στις επιμέρους συζητήσεις μας έδειξε ότι μοιράζεται τους ίδιους στόχους που έχουμε και εμείς για την ομάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας».

Ο προπονητής είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους παίκτες, αλλά να κάνει και προπόνηση! Στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το ήδη υπάρχον ρόστερ, ενώ από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν και οι δόκιμες με νέους παίκτες (ειδικά νεαρούς). Μοναδική απουσία από την ομάδα, ο Ζαχαρίας Καλούτσικος, που έφυγε για την στρατιωτική του θητεία αλλά υπολογίζεται και θα παραμείνει στο ρόστερ.