Ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική συνέχεια

basketball-hong-kong_71641_990x742Συνεχίζεται αύριο (18/10) η 2 αγωνιστική, η οποία κρύβει ενδιαφέρονται παιχνίδια.  Ο Εθνικός θα παλέψει για την πρώτη του νίκη κόντρα στον Αετό και ο Αρκαδικός θέλει να κάνει το δύο στα δύο απέναντι στο Λαύριο. Δυνατό αναμένεται και το παιχνίδι Ηλυσιακός-ΟΦΗ, αλλά και ο Φίλιππος θα … χτυπήσει στα ίσια το Ψυχικό.  

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ (Ιλισίων. 17:00)

Με… φόρα από τον Λαγκαδά και με ισχυρή ψυχολογία ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον «πληγωμένο» ΟΦΗ.  Τα παιδιά του Κώστα Σορώτου θα επιδιώξουν ακόμα μία δυνατή εμφάνιση που θα τους δώσει το δύο στα δύο.  Οι κρητικοί από την άλλη, θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο που θα τους δώσει την πρώτη νίκη της για τη φετινή σεζόν. Από την πλευρά των γηπεδούχων εκτός βρίσκεται ο Κώστας Φακοπουλίδης (σ.σ. τραυματίστηκε στον Λαγκαδά).

ΚΑΒΑΛΑ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αλ. Δημόγλ., 15:00)

Το πρώτο του παιχνίδι της χρονιάς ετοιμάζεται να δώσει η Καβάλα, η οποία υποδέχεται τον Ερμή. Οι γηπεδούχοι έχοντας υψηλούς στόχους θέλουν να ξεκινήσουν θετικά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λαγκαδά όμως, θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδια το αντιπάλου και να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ (Π. Νικολαϊδης, 17:00)

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται στο κλειστό του Κερατσινίου. Ο Εθνικός έχοντας τη συμπαράσταση των φίλων φιλοξενεί τον Αετό με στόχο να δείξουν μία καλή αγωνιστική εικόνα και  να πάρουν την πρώτη τους νίκη.  Στο πρώτο του αγώνα στο πρωτάθλημα, ο Αετός θέλει να δείξει ότι είναι ικανός να «χτυπήσει» και να κατακτήσει κάθε ματς.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ (Τρίπολης, 17:00)

Με ανεβασμένο το ηθικό, ο Αρκαδικός θέλει να αποδείξει γιατί είναι το φαβορί. Ο σύλλογος της Τρίπολης θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια , αφού το μόνο που δεν επιθυμεί είναι να χάνει έδαφος. Όμως, ο αντίπαλος είναι από τους πλέον πιο ανταγωνιστικούς και το γεγονός ότι το Λαύριο θα παίξει χωρίς άγχος τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ιβανώφειο, 17:00)

Χωρίς τον κόσμο του θα παίξει στο πρώτο του ματς στο Ιβανόφειο, ο Ηρακλής. Το δυναμικό πρόσωπο που έδειξε ο «γηραιός» την περασμένη αγωνιστική αποδεικνύει πως οι παίκτες του Γιώργου Κυρούδη μπορούν να κάνουν τη… ζημιά. Οι υψηλές προσδοκίες της Δόξας όμως δεν της επιτρέπουν ακόμα μία ήττα στο… κεφάλι της. Οι Λευκαδίτες θα παλέψουν  για μία πολύ καλή εμφάνιση που θα τους δώσει το «διπλό».  Χωρίς τον Μήτσιαλο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη, θα παραταχθεί ο Ηρακλής.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ  (Μετς, 17:00)

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, το Παγκράτι έδειξε τα… δόντια του. Οι «ροσονέρι» έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους θα παλέψουν για μία ανάλογη εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά θέλουν να πάρουν και τους δύο βαθμούς.  Η Λιβαδειά έχοντας τον Ντάρκο Ράλλη στη σύνθεσή της θέλει να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει την πρώτη της νίκη.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΨΥΧΙΚΟ (ΔΑΚ Βέροιας, 17:00)

Με το «διπλό» στην Κρήτη ο Φίλιππος μπήκε πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Βέροιας έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα και απέναντι στο Ψυχικό θα παλέψει για μια μεγάλη νίκη.  Όμως, οι παίκτες του Γιώργου Ρεμεντέλα το μόνο που δεν επιθυμούν είναι να μείνουν πίσω όσον αναφορά τους στόχους τους, γι΄αυτό και η εκτός έδρας νίκη είναι ο μοναδικός στόχος τους. Χωρίς τον Τεχλικίδη θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι.