iraklis_kozanis_logoΟι εκπλήξεις τους μέχρι στιγμής εντυπωσιάζουν και στον Ηρακλή Κοζάνης σκέφτονται να…τις συνεχίσουν, σε συνδυασμό βέβαια με την προετοιμασία τους για την πρώτη αγωνιστική η οποία θα γίνει σε δέκα ακριβώς ημέρες. Η πιο πρόσφατη έκπληξη φυσικά ήταν η συμφωνία με τον Γιάννη Γιαννούλη(ακολουθεί και η ανακοίνωση) και ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες προγραμματίζετε να γίνει συνολική αναφορά στο φετινό μεταγραφικό «πάρε-δώσε»  δεν αποκλείεται στα ονόματα να συμπεριλαμβάνετε και μια ακόμη.

Άλλωστε οι εκπλήξεις όταν είναι ευχάριστες ενθουσιάζουν πάντα τον κόσμο και η ομάδα χρειάζεται στο πλευρό της τους φιλάθλους της περιοχής για να την στηρίξουν στη νέα δύσκολη αλλά σίγουρα φιλόδοξη χρονιά.

Η ανακοίνωση από πλευράς του σωματείου της Κοζάνης για τον παίκτη ο οποίος έγινε το πρόσωπο των ημερών και όχι άδικα, αναφέρει τα εξής:

«Ο Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης ανακοινώνει με τιμή και χαρά την συμφωνία με τον Γιάννη Γιαννούλη. Ο διεθνής Έλληνας αθλητής θα είναι παίκτης της ομάδας μας για την σαιζόν 2014-15. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο η αποδοχή της πρότασης μας εκ μέρους του. Ένα καινούργιο κεφάλαιο άνοιξε με την έλευση του διεθνή σέντερ Γιάννη Γιαννούλη όχι μόνο για την ομάδα μας αλλά και για όλο το Δυτικομακεδονικό μπάσκετ».

«Ήταν η πρώτη μας επιλογή στους ψηλούς» είπε ο προπονητής της ομάδας της Κοζάνης Ζήσης Τζιλίνης στις πρώτες του δηλώσεις για να συνεχίσει λέγοντας: «Από την στιγμή που μάθαμε ότι ο έλληνας σέντερ ήταν στην Θεσσαλονίκη θέλαμε πάρα πολύ να τον αποκτήσουμε και ήταν πολύ ευχάριστο το ότι καταφέραμε να συμφωνήσουμε μαζί του άμεσα.

Είναι τεράστια επιτυχία για το μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής μας που ένας τέτοιος αθλητής έρχεται να αγωνιστεί εδώ αλλά είναι και για μένα προσωπικά, πολύ μεγάλη τιμή που θα κοουτσάρω, μαζί με τους πολύ έμπειρους και με ιδιαίτερα πλούσια μπασκετική πορεία, Γιώργο Γιαννουζάκο και Σπύρο Κέκκελη, έναν παίκτη της μεγάλης μπασκετικής αξίας του Γιάννη Γιαννούλη.

Είναι πολύ σημαντικό για μας το ότι έχουμε στην ομάδα μας μια τόσο δυναμική τριπλέτα εμπειρίας όπως οι τρείς σπουδαίοι καλαθοσφαιριστές που προαναφέραμε σε συνδυασμό με την σπουδαία τοπική «νότα» μιας πλειάδας πολύ αξιόλογων παικτών. Με την παρουσία τους όλοι στο γήπεδο πιστεύω πως θα γεμίσουν ενθουσιασμό στο φίλαθλο κοινό όχι μόνο της Κοζάνης αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής, στέλνοντας παντού μηνύματα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μπασκετικό αύριο».