Ενισχυμένες οι αρμοδιότητες στο αναπτυξιακό των Ικάρων Σερρών για τον Παναγιώτη Σπανό

Σε νέα εποχή θέλουν να μπουν οι Ίκαροι Σερρών, δίνοντας ακόμη περισσότερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομών. Και για να το πετύχουν αυτό δεν χρειάστηκε να… ψαχτούν ιδιαίτερα, επεκτείνοντας τη συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Σπανό, του οποίου μάλιστα οι αρμοδιότητες είναι ενισχυμένες.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Το Δ. Σ του ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο (2017-2018) με τον coach Παναγιώτη Σπανό, ως υπεύθυνο Ακαδημιών του Συλλόγου μας.
“Η νέα εποχή του συλλόγου ξεκινά δυναμικά…..
Ο Σπανός έχοντας υπάρξει στρατιώτης του συλλόγου εδώ και χρόνια συντάσσεται στην προσπάθεια της νέας εποχής με ακόμα πιο ενεργό ρόλο.
Με ενισχυμένες αρμοδιότητες στις Ακαδημίες, πάντα σε αγαστή, διαρκή επαφή και συνεργασία με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Στέργιο Ποργιόπουλο, για την όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.
Καθηγητής φυσικής αγωγής, με μεταπτυχιακό στην προπονητική και κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας των Ικάρων, έχει καταθεσει τα διαπιστευτήριά του στη διάρκεια της μακρόχρονης διαδρομής του στα δρώμενα του Σερραϊκού μπάσκετ.
Ανθρωπος που αγαπά με παθος τη δουλειά του, μπορεί να προπονήσει, να διδάξει, αλλά και να εμπνεύσει τα παιδιά στο να μυηθούν στο μπάσκετ και να αγαπήσουν τον αθλητισμό γενικότερα.
Άλλωστε τόσα χρόνια…..
Ίκαροι και Σπανός, έννοιες ταυτόσημες”
ΙΚΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!”.