Ενισχύθηκε με Θώδο ο Λοκρός

thanos thodosΤη ρακέτα του ενίσχυση ο Λοκρός Αταλάντης  αποκτώντας τον 25χρονο σέντερ, Θάνο Θώδο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό.

Η ανακοίνωση:

 «O Αθλητικός Σύλλογος ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ , ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Θάνου Θώδου. O 25χρονος σέντερ  (2,15μ.) αναμένεται με το ύψος του και το ταλέντο του να βοηθήσει τη γραμμή ψηλών της ομάδας μας.

Ο Θώδος ξεκίνησε το μπάσκετ στις υποδομές του Πανιωνίου, ενώ το 2009 μετακόμισε στην Καισαριανή και τη Νήαρ Ηστ. Έκει έμεινε ένα χρόνο πριν φύγει για τις ΗΠΑ για σπουδές. Το 2010 βρέθηκε στο Lee Academy, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στο Foothill College. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα αγωνίστηκε στο Πέραμα , στο Παγκράτι ενώ το 2014 υπέγραψε συμβόλαιο και αγωνίστηκε με τα Τρίκαλα στην Α1 ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Ηλυσιακού»

Μετά και την προσθήκη του Θάνου, το ρόστερ έχει διαμορφωθεί για την φετινό μαραθώνιο  που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες και πλέον ο coach Ζαρονικόλας έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα του ώστε να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα για τις υποχρεώσεις της στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Να ευχηθούμε στον Θάνο αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές καλή μπασκετική χρονιά με επιτυχίες».