Ενισχύθηκε με Ντιπ ο Πανελευσινιακός

Μία ποιοτική προσθήκη έκανε ο Πανελευσινιακός αποκτώντας τον έμπειρο Γιάννη Ντιπ, ενισχύοντας αισθητά την περιφερειακή το γραμμή. 


Ο 33χρονος γκαρντ διαθέτει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε Τρίτωνα, Ιωνικό Νικαίας, Προμηθέα Πατρών, Νήαρ Ήστ, Αρκαδικό, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Αλ Τζάλα και Αθηναϊκό.

Η ανακοίνωση:

«Ε-ΝΤΙΠ-ωσιακή μεταγραφή…!
Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Ντίπ”.

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Ντιπ:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Πανελευσινιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους κόουτς (σ.σ. Καραχάλιο & Βούλγαρη) , όσο και τους ανθρώπους της Διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και μου έδωσαν μια θέση σε αυτή την σπουδαία ομάδα.
Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω.
Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλοι όσοι βρισκόμαστε στον Πανελευσινιακό είμαστε συνειδητοποιημένοι σχετικά με το επίπεδο και τις απαιτήσεις αυτής της ομάδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα.
Τέλος, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον φίλαθλο κόσμο της Ελευσίνας είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι βέβαιος πως θα μας υποστηρίξουν ένθερμα, όπως άλλωστε κάνουν πάντα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μια γεμάτη ΓΟΥΒΑ».