Εξαίρεση των Παπαθανασίου, Καρδάρη ζητά ο Αμύντας

Persona non grata λογίζονται οι διαιτητές Παπαθανασίου και Καρδάρης για τον Αμύντα, που ζητά από την ΚΕΔ την εξαίρεσή τους από τα παιχνίδια της ομάδας. Ο Αμύντας με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι θέτει στη διάθεση της ΕΟΚ το video του ματς με το Ψυχικό, προκειμένου να διαπιστώσουν για το πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ εκείνο που επισημαίνουν είναι ότι οι διαμαρτυρίες τους δεν στρέφονται κατά του Ψυχικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την εις βάρος μας διαιτησία, ιδιαίτερα των κ.κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΚΑΡΔΑΡΗ στον αγώνα της Τετάρτης 21/12/2016 ΨΥΧΙΚΟ – ΑΜΥΝΤΑΣ 66-64, η οποία και διαμόρφωσε στην κυριολεξία το εις βάρος μας αποτέλεσμα.

Το VIDEO του αγώνα είναι στην διάθεση των αρμοδίων οργάνων της ΕΟΚ προς επαλήθευση των όσων λέμε.

Η διαμαρτυρία δεν αφορά καθόλου την ομάδα του ΨΥΧΙΚΟΥ την οποία ευχαριστούμε για την φιλοξενία της.

Ζητούμε από την ΚΕΔ την εξαίρεση των κ.κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΚΑΡΔΑΡΗ στη συνέχεια του πρωταθλήματος από τους αγώνες της ομάδας μας τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, θέλοντας να διαφυλάξουμε τόσο τους ίδιους, όσο και την ομάδα μας από τυχόν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Δυστυχώς για την ανεξήγητη και κατ’ επανάληψη εμπάθειά τους προς τον ΑΜΥΝΤΑ δεν μπορούμε οτιδήποτε άλλο ώστε να την αλλάξουμε. Αυτό που ζητάμε λοιπόν, είναι η καλύτερη λύση και για τους δυο μας.

Τελειώνοντας θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ».