Εξαιρετική… ασίστ από τον ΟΦΗ και τον Λευτέρη Αυγενάκη στην εθελοντική αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ!

Μία εξαιρετική ασίστ έδωσε το μπασκετικό τμήμα του ΟΦΗ, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ομάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ στην Πλατεία Ελευθερίας. Περισσότερες από 46 φιάλες αίμα συγκεντρωθήκαν από παίκτες, φιλάθλους και απλούς φίλους της ομάδας που βρεθήκαν στην Πλατεία Ελευθερίας με σκοπό να στηρίξουν την δράση αυτή.

Το παρών έδωσαν όλοι οι αθλητές του ΟΦΗ, οι προπονητές, καθώς και μέλη από το διοικητικό συμβούλιο του τμήματος μπάσκετ, παράλληλα την εθελοντική αιμοδοσία στήριξαν με την παρουσία τους ο υπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Χαράλαμπος Μαρκακης.

Ο υπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στο επίσημο site του ΟΦΗ ανέφερε για την δράση αυτή : «Ο ΟΦΗ για άλλη μια φορά δίνει το καλό παράδειγμα, στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης, σεβασμού και αναδεικνύει τα καλά στοιχεία και τις αξίες αθλητισμού τα οποία υπηρετεί ιδιαίτερα η ομάδα του μπάσκετ, για πολλά χρόνια. Εύχομαι σε όλη την αθλητική μπασκετική οικογένεια του ΟΦH να έχει υγεία , να προσφερθεί θέαμα αγάπη αλλά και αίμα, όπως έκαναν και σήμερα, είναι βέβαιο ότι αρκετοί συνάνθρωποι μας το έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Είμαι εδώ για να πάρω δύναμη από τη δύναμη τους και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις για όλα αυτά που απασχολούν τον αθλητισμό, νιώθω πολύ όμορφα που είναι εδώ γιατί εδώ είναι το σπίτι μου και ο ΟΦΗ είναι η ομάδα μου».

Αναφερόμενος δε στην παύση των πρωταθλημάτων πρόσθεσε: «Η επιθυμία μας είναι να ανοίξει ο αθλητισμός καλώς εχόντων των πραγμάτων στις αρχές της νέας χρονιάς, προτρέχουν όμως η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών αλλά και των αθλητών. Έχουμε δώσει μια ενδεικτική ημερομηνία την 7/01/2021 αλλά από εκεί και έπειτα θα επανεξεταστεί, βλέποντας και κάνοντας».

Από την πλευρά του το τμήμα μπασκετ του ΟΦΗ «… ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν την δράση μας αυτή, είναι σημαντικό μέσα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε οι άνθρωποι να συνεχίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον με κάθε τρόπο, ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλές γιορτές».