Εξηγήσεις από τους Ίωνες για την αποχώρηση από τον τελικό των εφήβων στην ΤΕ Χίου…

“Τρεις μέρες μετά την αποχώρηση μας από τον τελικό του πρωταθλήματος εφήβων και με ηρεμία από τα γεγονότα εκθέτουμε την άποψη μας.

Οι Ίωνες σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν με την ίδια δωδεκάδα όσο αφορά την ηλικιακή σύνθεση και κανένα σωματείο δεν άσκησε ένσταση τηρώντας την συμφωνία κυρίων που έγινε από τα σωματεία στην Γενική Συνέλευση του καλοκαιριού. Το ίδιο έπραξαν και οι Ίωνες όταν αντιμετώπισαν ομάδες που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Με αυτά τα παιδιά αγωνίστηκαν και νίκησαν όλους τους αντιπάλους μέχρι τον τελικό. Για να ενημερωθεί και το κοινό μιλάμε για αθλητές μέχρι και τρία χρόνια νεώτερους από τους αντιπάλους. Στον τελικό η ομάδα του ΦΟΒ επέλεξε να υποστηρίξει το γράμμα του νόμου και να μην δώσει την ευκαιρία τόσο στους αθλητές του όσο και στους Ίωνες να αποδείξουν την αξία τους μέσα στο παρκέ.

Η απόφαση για αποχώρηση ήταν μονόδρομος για μας μια και θα έπρεπε να στερήσουμε την δυνατότητα στους αθλητές μας να αποδείξουν την αξία τους, αγωνιζόμενοι ελλιπείς, προκειμένου να τηρηθεί το γράμμα του νόμου και όχι η συμφωνία κυρίων που είχαν σεβαστεί όλα τα σωματεία μέχρι εκείνη την ώρα.
Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον προπονητή της Γιάννη Λαγό, τους γονείς και τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους όλη την αγωνιστική περίοδο που τους έφτασε μέχρι τον τελικό.
Καλή επιτυχία στους αθλητές του ΦΟΒ στην Αθήνα.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του ΊΩΝΕΣ Α.Ο. ΧΊΟΥ”

.
Διαβάστε ακόμη…