Επένδυση – «μαμούθ» της Μπαρτσελόνα με υπερσύγχρονο camp ταλέντων στην Ελλάδα!

Μια είδηση – «βόμβα» ετοιμάζεται να σκάσει στο ελληνικό αθλητικό στερέωμα. Το infobasket.gr … σκοράρει και αποκαλύπτει ότι η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να «προσγειωθεί» και να μείνει στην Ελλάδα! Να δημιουργήσει ένα σπάνιο «φυτώριο» ταλέντων με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Η ομάδα της Καταλονίας αναμένεται να προχωρήσει σε μια επένδυση «μαμούθ» αναζητώντας σπάνια ταλέντα.

 

barcelona_thessal

 

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται από τις αρχές Φθινοπώρου να ξεκινήσει τις διαδικασίες δημιουργίας ενός camp με υπερσύγχρονς εγκαταστάσεις σε αναζήτηση των επόμενων «Μέσι» και «Νεϊμάρ». Τα σχέδια είναι έτοιμα και το μόνο που μένει είναι να μην υπάρξουν «αγκυλώσεις» από τη «γάγγραινα» της γραφειοκρατίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του infobasket.gr, το FCB Escola Soccer Camp, το επίσημο camp ποδοσφαίρου της Barcelona είναι εδώ. Και ήρθε για να μείνει! Οι επίσημες ανακοινώσεις, εάν όλα θα έχουν εξελιχθεί ομαλά, θα γίνουν στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Με βάση του μέχρι στιγμής σχεδιασμούς, οι ιθύνοντες νόες της Μπαρτσελόνα έχουν αποφασίσει να διαμορφωθεί μέσα από μια τεράστια επένδυση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην ολοκλήρωση της θα ξεπεράσει το ένα δισ. ευρώ! Στα σχέδια είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου camp, σε μια περιοχή εκατοντάδων στρεμμάτων, κοντά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

 

?????????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????

 

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια, στο camp, μεταξύ άλλων,  θα υπάρχουν 8 γήπεδα ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων (!) 4 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων και γυμναστήρια Επίσης, θα δημιουργηθεί ένα μικρό «χωριό» για τη διαμονή των αθλητών. Μάλιστα, αρκετοί εκτιμούν ότι η ομάδα της Καταλονίας δεν θα περιοριστεί μακροπρόθεσμα μόνο στην αναζήτηση των νέων «Μέσι». Θα επεκταθεί και σε άλλα αθλήματα.

Η αρχή ήδη γίνεται από την ομάδα της Καταλονίας

Στο πλαίσιο της δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη ενός υπέρσύγχρονου camp, ήδη η ομάδα των «κυνηγών» ταλέντων και των προπονητών της Μπαρτσελόνα πραγματοποιεί για πρώτη φορά επισκέψεις σε μεγάλες πόλεις. Η πρώτη επίσκεψη του camp θα γίνει στην Ξάνθη (ήδη, τέλη Ιουνίου προηγήθηκε ένα απίθανο πάρτι με πολλούς «λιλιπούτειους» τυχερούς) στις αρχές Αυγούστου. Μέσα στο πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνεται η Αθήνα (στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης), η Πάτρα, ο Βόλος και, φυσικά, η Θεσσαλονίκη.

Στις αρχές του Φθινοπώρου αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Η Μπάρτσα ήρθε για να μείνει με μια επένδυση η οποία θεωρείται ότι θα συμβάλλει ευρύτερα στην ποιοτική βελτίωση του αθλητισμού, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και τεχνογνωσίας.

Ν.Χ.