Επένδυση στο ταλέντο του Κώστα Οικονομόπουλου έκανε ο Εθνικός…

Κοιτάζουν το παρόν, αλλά σχεδιάζουν και το μέλλον της ομάδας στον Εθνικό. Και στο πλαίσιο αυτό η διοικούσα επιτροπή του Πειραιώτικου συλλόγου φρόντισε να κάνει μία επενδυτική κίνηση στο ταλέντο του Κώστα Οικονομόπουλου. Ο Εθνικός, λοιπόν προχώρησε στην εξαγορά των δικαιωμάτων του παίκτη από τον Κολοσσό Ρόδου και στην επέκταση της συνεργασίας μαζί του για 1+1 χρόνο.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει με χαρά ότι εξαγόρασε τα δικαιώματα του Κώστα Οικονομόπουλου, από τον Κολοσσό Ρόδου, επεκτείνοντας για 1+1 χρόνο τη συνεργασία μαζί του.
Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που ξέρει και να επενδύει στο ταλέντο των παικτών, αλλά και να επιβραβεύει τη θετική τους παρουσία.
Ο Εθνικός είναι μια ομάδα η οποία δίνει χώρο και χρόνο στους νέους παίκτες, να αναδείξουν τα προσόντα και την ικανότητά τους.
Ο Εθνικός πιστεύει στο σπουδαίο ταλέντο του Κώστα Οικονομόπουλου και το ίδιο θα πράξει για όποιον νεαρό παίκτη αποδείξει στην πράξη ότι αξίζει να ανήκει στην οικογένειά του, ότι δίνει το 100% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα.
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Κωνσταντίνος Δεριζιώτης δήλωσε : “Ο Εθνικός είναι μια ομάδα – οικογένεια, που σέβεται τον ρόλο της, αλλά και που σέβεται αυτούς που σέβονται τη φανέλα της. Ευχόμαστε όλοι από τα βάθη της καρδιας μας στον Κώστα Οικονομόπουλο μια καριέρα αντάξια του ταλέντου και της αυταπάρνησής του. Να είναι υγιής, να ακούει τον προπονητή του κι ο δρόμος είναι ανοιχτός”.