Επέστρεψε ο Νικολάου στην Ακράτα, αποχαιρέτησαν οι Κούτρας και Δουλγεράκης

Ένας επιστρέφει και δύο… φεύγουν από την Ακράτα! Ο Παναγιώτης Νικολάου είναι εκείνος που μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στην ομάδα, ενώ οι Αρτέμης Κούτρας και Μάρκος Δουλγεράκης είναι εκείνοι που αποχαιρετούν τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της Ακράτας αναφέρει:

“Μετά απο 2 χρονιές γεμάτες στη Γ΄Εθνική με την Αχαγιά ’82, ο Παναγιώτης Νικολάου αποφάσισε στις αρχές καλοκαιριού να αναζητήσει άλλο σταθμό για την καριέρα του. Τα πράγματα πήρανε διαφορετική τροπή και τελικά και ο Παναγιώτης επιστρέφει στην ομάδα που απέκτησε το κοινό του αυτα τα 2 χρόνια, ώς ο παίκτης που δίνει το 100% οταν αγωνίζεται και ξεσηκώνει την κερκίδα!!!.

Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 ανακοινώνει την επιστροφή του Παναγιώτη Νικολάου για την νέα σεζόν 2018-2019. Ο Παναγιώτης είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο σχήμα και στην φιλοσοφία του Χρήστου Σαράντη και θα αποτελέσει σοβαρό εργαλείο στα χέρια του.

Who is who

Ο 24χρονος , 1.94cm φόργουρντ, αρέσκεται στο δυνατό παιχνίδι και τις επαφές κοντά στο καλάθι καθώς έχει και σουτ απο μέση απόσταση. Έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκη Γ.Ε. , Προμηθέα Πατρών και Κεραυνό Αιγίου.

Παναγιώτη,
Καλώς Ήρθες

Λύση Συνεργασίας

Με την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της προετοιμασίας η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 ενημερώνει ότι λύνεται η συνεργασία της με τους Αρτέμη Κούτρα και Μάρκο Δουλγεράκη. Ευχαριστούμε τους 2 παραπάνω αθλητές για την συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα τους.

Έναρξη Φιλικών

Την Παρασκευήη 7/9 θα διεξαχθεί ο πρώτος φιλικός αγώνας στα πλαίσια του 2ου μέρους της προετοιμασίας με την ομάδα του Κοροίβου Αμαλιάδας στις 18:00 ενώ την Κυριακή 9/9 με την ομάδα του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου στις 16:00. Και τα 2 παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαϊας”.

.
Διαβάστε ακόμη…



</p