Επίθεση στον Δημήτρη Γιαννάκη για το τάιμ άουτ που πήρε!

Την επιλογή του ο Δημήτρης Γιαννάκης, προπονητής του Χαλανδρίου να πάρει τάιμ άουτ 23 δεύτερα πριν το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με τον Ιωνικό ΝΦ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑ, την “πλήρωσε” με μία… καλοζυγισμένη γροθιά!!! Ακούγεται απίστευτο, όμως είναι αληθινό, με τον Έλληνα προπονητή να φεύγει από το γήπεδο “Νίκος Πέρκιζας” με τη νίκη της ομάδας του, αλλά και με τις χειρότερες εικόνες για τη “φιλοξενία” των γηπεδούχων.

Το “είσαι φάουλ” του προπονητή των γηπεδούχων Αλέξη Καρατζά προς τον τεχνικό της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν το… λιγότερο που άκουσε, καθώς αμέσως μετά δέχθηκε ύβρεις, αλλά και χειροδικεία από συνεργάτη του Καρατζά! «Μ…πανο θα σε γαμ…ω» ήταν μία από τις φράσεις που ξεστόμισε – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – ο εκ των συνεργατών του Καρατζά στον Δημήτρη Γιαννάκη και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε στο ζυγωματικό του δεξιού ματιού με συνέπεια να αιμορραγήσει. Η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων έσωσε κάπως τα πράγματα, όμως το συμβάν υπέπεσε στην αντίληψη των διαιτητών (Ανδρικόπουλος, Σπυρόπουλος, Τούσης), που το κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα, ενώ η έκθεση του Α’ διαιτητή του ματς “καίει” ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους.

Και αυτό διότι σε αυτή υπάρχει αναφορά για φραστική επίθεση και απειλή προς εκείνους και από παράγοντα της ομάδας της Ν. Φιλαδέλφειας, που καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του!!! Από τον Ιωνικό ΝΦ δεν υπάρχει επίσημη θέση για το γεγονός, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τον συνεργάτη του Καρατζά να έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του, όμως ουδείς γνωρίζει εάν αυτό θα γλιτώσει την ομάδα από τους μπελάδες. Και αυτό διότι ο Δημήτρης Γιαννάκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προβεί σε περαιτέρω κινήσεις (μήνυση) που μπορεί να σημάνει τον μηδενισμό του Ιωνικού ΝΦ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χάσει το… τρένο των πλέι οφ της ανόδου!