Δύο χρόνια μετά ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης επιστρέφει στους Μαχητές με την ομάδα των Πεύκων να καλωσορίζει μέσω ανακοίνωσης  στην ομάδα. 

Η ανακοίνωση:

«Μετά την παραίτηση Γεροφώτη η Διοίκηση της ομάδος κινήθηκε άμεσα στην απόκτηση προπονητή που θα κατευθύνει την ομάδα μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

” Η Διοίκηση των Μαχητών Πειραματικό ανακοινώνει την πρόσληψη του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ως head coach της ομάδος μέχρι τα τέλη της αγωνιστικής χρονιάς. Ο coach Χατζηκυριακίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ούτε στον κόσμο των Πεύκων αλλά ούτε στον μπασκετικό κόσμο. Είναι από τους πλέον έμπειρους προπονητές στις Εθνικές κατηγορίες της ΕΟΚ με πολυετή παρουσία στην Α2 αλλά και τη Β Εθνική. Πριν την περσινή συνένωση των 2 ομάδων είχε καταλυτικό ρόλο στην εξαιρετική 4ετή παρουσία των Μαχητών Πέυκων στη Β Εθνική και την Α2 ενώ έχει προπονήσει μεταξύ άλλων τον Ηρακλή, τη ΜΕΝΤ, τη Δόξα Λευκάδος, τον Πιερικό και πολλές άλλες ομάδες. Όλοι εμείς στους Μαχητές Πειραματικό του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα μας” ».