Επίσημα Κακαργιάς στον Ηλυσιακό

kakargias_kwstasΗ μεταγραφή του Κώστα Κακαργιά στον Ηλυσιακό ήταν εδώ και λίγες μέρες λίγο πολύ γνωστή. Ο σύλλογος των Ιλισιών με ανακοίνωσή του επισημοποιεί το “πάντρεμα” με τον 21άχρονο γκαρντ, τονίζοντας πως ο τραυματισμός του νεαρού παίκτη δεν εμπόδισε στην ομάδα τη μεταγραφή του καθώς πάνω από όλα υπάρχει σεβασμός. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Κώστας Κακαργιάς είναι ένα παιδί με ταλέντο, που όμως βιώνει μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της καριέρας του, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Οι εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για επιστροφή του στην ενεργό δράση από τον Οκτώβριο και μετά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Ηλυσιακό να του προσφέρει συμβόλαιο. Όχι μόνο γιατί πιστεύει στο ταλέντο του 21χρονου κόμπο γκαρντ, αλλά επειδή στα Ιλίσια υπάρχει σεβασμός στον αθλητή.

“Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή βρίσκομαι σε έναν ιστορικό σύλλογο, όπως ο Ηλυσιακός, με φιλοδοξίες και στόχους. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο, και με την καθοδήγηση του κόουτς Σορώτου πιστεύω πως θα πάμε ψηλά. Οι στόχοι μου ταυτίζονται απόλυτα με τους στόχους της ομάδας” δήλωσε ο νεαρός παίκτης που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ίκαρου Καλλιθέας, μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, όπου ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το χρυσό στην Καβάλα. “Εξαργύρωσε” την επιτυχία του με μια μεταγραφή στη Νέα Κηφισιά, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Α1, ενώ πέρυσι πήγε στο Παγκράτι, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη. “Είναι σπάνιο να εμπιστεύεται μια ομάδα έναν παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στη δική μου θέση. Αυτό απλά αυξάνει τις υποχρεώσεις μου. Βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές και έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρουμε. Θαρρώ ότι ο Ηλυσιακός αξίζει και να στηριχθεί και να τα καταφέρει” είπε ο νεαρός Κακαργιάς».