Επίσημη η συνεργασία για Απόλλωνα Πάτρας, Έσπερο ΑΟΠΑ και Απολλωνιάδα…

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Πάτρας επισημοποιεί τη συνεργασία με τον Έσπερο ΑΟΠΑ και την Απολλωνιάδα, με τους “μελανόλευκους” να τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι το πρωταρχικό σχέδιο της σύμπλευσης των σωματείων είναι η ανάδειξη ταλαντούχων νέων καλαθοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Μεγάλος ο στόχος, ευρεία η συνεργασία!

Αυτό είναι το πνεύμα της νέας εποχής που θα βαδίσει ο Α.Σ. Απόλλων Πάτρας, έχοντας στο πλευρό του τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. Σκοπός αυτής της προσπάθειας, ξεκινώντας από την συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών, να αναδειχτούν πρότυπα και παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν το επόμενο βήμα και μακροπρόθεσμα να υλοποιήσουν ένα όραμα όλων όσων αγαπούν το μπάσκετ και την μεγάλη ομάδα της Πάτρας.

Ο Απόλλωνας δηλαδή θα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε παίκτες βγαλμένους από την συνεργασία και τα σπλάχνα του και παράλληλα ο Έσπερος Α.Ο.Π.Α. αλλά και η Απολλωνιάδα να έχουν πολλαπλά οφέλη και κυρίως να βγει κερδισμένο το μπάσκετ της πόλης μας!

Α.Σ. Απόλλων Πάτρας-Απολλωνιάδα και Έσπερος Α.Ο.Π.Α. θα λειτουργούν πλέον σαν ένας μεγάλος Οργανισμός με κοινό στόχο να ανοιχτεί μια μεγάλη “αγκαλιά” για όλα τα παιδιά της πόλης.

Γιατί για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής το παρόν και το μέλλον είναι εδώ!

Το σύγχρονο Αθλητικό κέντρο του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας στην Περιβόλα, που αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα, είναι στην διάθεση των αθλητών των Συλλόγων Α.Σ. Απόλλων Πάτρας-Απολλωνιάδα -Έσπερος Α.Ο.Π.Α. και των αθλητών όλης της Πάτρας.

Δ.Σ. Απόλλων Πάτρας

Δ.Σ. Απολλωνιάδα

Δ.Σ. Έσπερος Α.Ο.Π.Α.”.