Επίσκεψη του Μπουρούση στο υπό κατασκευή κλειστό της Καρδίτσας…

Λίγο μετά τη “μετακόμισή” του στην Κίνα και την Τσεζιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς ο Γιάννης Μπουρούσης είχε απαντήσει στο ερώτημα που του είχε θέσει ο Sport24radio για το εάν θα έπαιζε ξανά στην Ελλάδα ότι “… μπορεί να παίξω στον ΑΣΚ, στην Καρδίτσα. Να ανεβάσω την ομάδα στην Α1”! Ο διεθνής σέντερ δεν δείχνει διάθεση σε τούτη τη φάση να φύγει από την ομάδα του, όμως δεν ρίχνει και… μαύρη πέτρα στον τόπο καταγωγής του και φρόντισε τώρα που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις να κάνει και ένα… πέρασμα από την Καρδίτσα.

Και ένα από τα σημεία στα οποία βρέθηκε είναι και το υπό κατασκευή νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, το οποίο επισκέφτηκε ο Μπουρούσης. Ο αρχηγός της εθνικής ανδρών, ξεναγήθηκε στους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης και ενημερώθηκε από τους μηχανικούς της κοινοπραξίας για την πορεία των εργασιών. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ, εξέφρασε τη χαρά του που η πόλη αποκτά μια αθλητική υποδομή υψηλού επιπέδου…

Ίσως αυτό και να τον… πείσει τελικά να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, υλοποιώντας και τη σκέψη που είχε εκφράσει μέσω της ραδιοφωνικής του παρουσίας.

.
Διαβάστε ακόμη…