«Επαληθευτήκαμε για τους φόβους μας…»

Ο Αίας γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Λεύκιππο Ξάνθης, με την ομάδα του Ευόσμου όμως να έχει παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης, τα οποία και εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης. 

Η ανακοίνωση:

«Δεν ανακαλύψαμε την σελήνη ούτε θα πούμε κάτι καινούριο κ έξυπνο, δυστυχώς επαληθευτήκαμε για τους φόβους μας όλη την εβδομάδα κ το παιχνίδι μας με την κατά τα άλλα πολύ συμπαθή κ καλή ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης δεν παίχτηκε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κ από τους πρωταγωνιστές τους παίκτες αλλά από τους ανθρώπους (διαιτητές) που κάνουν την εμφάνισή τους πάντα όταν διακιδευεται ένας στόχος κ γίνονται απόλυτοι ρυθμιστές των επιτυχιών η των αποτυχιών των ομάδων… Κος Ζαχαριάδη κ Λαλλα έκλεψαν την παράσταση κ μαζί την θέση μας για τα μπαράζ για την Β’ εθνική.

Ελπίζουμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να αφήσουν τους παίκτες να κερδίσουν ή να χάσουν τα παιχνίδια κ όλοι οι σύλλογοι να παίξουν για την αξιοπιστία τους!!
Υγ: Ήμαστε περήφανοι για τους νεαρούς αθλητές μας κ για τους προπονητές μας για την πορεία τους κ για εμάς ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΈΣ.

ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΚΎΡΙΟΙ
Η Διοίκηση».