Επενδύει με Λακόβ ο ΚΑΟΚ

Τις προσθήκες του συνεχίζει ο ΚΑΟΚ αποκτώντας αυτή τη φορά τον Βάκη Λακόβ, έναν αθλητή στον οποίο ο Κορίνθιοι πιστεύουν ιδιαίτερα.

H ανακοίνωση:

«Έδωσαν τα χέρια Άρατος Κιάτου και ΚΑΟ Κορίνθου και έτσι ο νεαρός Vakis Lakov αποτελεί πλέον κομμάτι του φετινού μας ρόστερ, ένας νεαρός που έχει ήδη εντυπωσιάσει στο γήπεδο τον κόουτς Ρουμελιώτη με το ταλέντο, την ικανότητα, την εξέλιξή του στο γήπεδο.

Ο Vakis αποτελεί αναμφίβολα έναν αθλητή με μέλλον και γι αυτό στον ΚΑΟ Κορίνθου είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα του δώσουμε την δυνατότητα να «πάρει» αγωνιστικές ώρες και εμπειρίες σε ένα Πρωτάθλημα απαιτητικό και δύσκολο όπως είναι το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, παράλληλα όμως χαρούμενοι που θα έχουμε στο δυναμικό μας έναν παίχτη σαν κι αυτόν!

Ιδιαιτέρα ευχαριστούμε την Διοίκηση του Αράτου και τον Πρόεδρο του Παναγιώτη Μαβίδη με τον οποίον είχαν για την παραχώρηση του παίχτη συνάντηση η Πρόεδρο μας Ευαγγελία Παπαϊωάννου και ο Γενικός Αρχηγός Σταύρος Δανιήλ την Τρίτη το βράδυ, συνάντηση η οποία κατέληξε σε συμφωνία.

Βάκη Καλωσόρισες στον ΚΑΟΚ».