Επετειακές κάρτες διαρκείας από τον Πανερυθραϊκό

Τις κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου έθεσε στην κυκλοφορία ο Πανερυθραϊκός, με τις κάρτες αυτές να έχουν μία ιδιαιτερότητα. Πρόκειται για κάρτες διαρκείας επετειακού χαρακτήρα, υπό την επωνυμία «20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ».

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Οι επετειακές Κάρτες ελευθέρας εισόδου «20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ» του Πανερυθραϊκού!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου ότι οι Κάρτες ελευθέρας εισόδου της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 τέθηκαν προς διάθεση στο κοινό.

Μάλιστα, η προσεχής σεζόν είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ για τον Πανερυθραϊκό, καθώς η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας, ο προπονητής μας Δημήτρης Χουχουλής συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Σύλλογο και η Πανερυθραϊκή Οικογένεια… γιορτάζει!

Έτσι, οι φετινές Κάρτες ελευθέρας εισόδου του Πανερυθραϊκού είναι επετειακές και αφιερωμένες -σε ποιον άλλον;- φυσικά στον “αρχιτέκτονα” του Τμήματος Μπάσκετ, τον Δημήτρη Χουχουλή.

Γι’ αυτό και περιμένουμε όλους τους φίλους του Πανερυθραϊκού να προμηθευτούν τις επετειακές Κάρτες ελευθέρας εισόδου «20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ» 2019-2020, να ζήσουν την ιστορική φετινή σεζόν από κοντά και κυρίως να τιμήσουν με την παρουσία τους τον κόουτς Χουχουλή!

Στο πλαίσιο της φετινής επετειακής σεζόν, οι κάτοχοι των Καρτών ελευθέρας εισόδου «20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ», εκτός του ότι θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Πανερυθραϊκού σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, εξασφαλίζουν παράλληλα μοναδικά προνόμια και ξεχωριστές εκπλήξεις, όπως η συμμετοχή τους στη μεγάλη κλήρωση όπου δέκα τυχεροί θα κερδίσουν το… μυστικό της επιτυχίας του κόουτς Χουχουλή, με την πρωτότυπη υπογραφή του!

Κλείσε θέση στο “Στέλιος Καλαϊτζής”! Γίνε και εσύ μέρος της ιστορίας!

Σημείο διάθεσης των επετειακών Καρτών ελευθέρας εισόδου:
– Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο “Στέλιος Καλαϊτζής” (Ρίτσου & Ολυμπιονικών, Νέα Ερυθραία)

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού:
– Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 με 20:00
– Σάββατο & Κυριακή 09:00 με 12:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
– 210 6200024, 693 6333447».