Επετεύχθη ο στόχος για το camp της Ένωσης Ιλίου (vd)

panoulias - kanarelisΟ στόχος επετεύχθη και το 3ο Ilion Basketball Camp ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τα 80 παιδιά που συμμετείχαν ν΄ αποκτούν τις εικόνες εκείνες που ήθελε το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου βλέποντας μέρος του αναπτυξιακού προγράμματος Total Basketball Development του προπονητή Τάκη Πανούλια.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας ήταν ο τεχνικός υπεύθυνος του camp, επικεφαλής της προπονητικής ομάδας που αποτελείται από τον έμπειρο σε αναπτυξιακά προγράμματα συνεργάτη του στην ανδρική ομάδα Γιάννη Καναρέλη, τους προπονητές των Ακαδημιών της ομάδας Χρήστο Σκαλωμένο, Γιάννη Τσολάκη αλλά και τον γυμναστή Σπύρο Μέσα. Να σημειώσουμε ότι τον ευρύτερο συντονισμό του camp έχει ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΕΝΩΣΗΣ Νίκος Κατσούλης με την υποστήριξη σε ειδικά θέματα του camp από την προπονήτρια Μαρία Χούμου.

Στο camp διδάσκονται στα παιδιά μέθοδοι και ασκήσεις ανάπτυξης των βασικών κινητικών δεξιοτήτων, των τεχνικών δεξιοτήτων του μπάσκετ που είναι απαραίτητες για ατομική βελτίωση και συμμετοχή στην ομάδα, των στρατηγικών και τακτικών δεξιοτήτων για την ανάπτυξη της μπασκετικής ευφυΐας για βελτίωση της απόδοση μέσα στην ομάδα καθώς και μεθόδους ανάπτυξης της φυσικής κατάστασης.

Οι διοργανωτές του camp είναι πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή, αφού σταδιακά στα τρία χρόνια λειτουργίας του, από το 1ο I.B.C. που είχε 46 συμμετέχοντες, το 2ο που είχε 65 στο φετινό τα παιδιά έφτασαν στις 80 συμμετοχές που ήταν και ο στόχος.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το camp της Ένωσης Ιλίου…