Επικίνδυνοι έξοδοι για Νίκη και Ενωση

ball-periergiΑμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής. Αρχικά, η Νήαρ Ηστ, η οποία δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο, Ενωση Ιλίου. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει τη μαχητικότητά τους και έτσι θέλουν να παρουσιαστούν απέναντι στην Ενωση ώστε να πάρουν τη νίκη. Από την, η ομάδα  του Ιλιον θα παλέψει να περάσει από μία δύσκολη έδρα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Δυναμικό αναμένεται και το ματς στο Αίγιο, όπου ο Κεραυνός φιλοξενεί τη Νίκη Αμαρουσίου. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να ανέβουν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η νίκη από την άλλη, αν και γνωρίζει ότι έχει δύσκολο έργο αλλά αναμένεται να παραταχθεί απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο της που δεν είναι άλλος από το να σπάσει την έδρα του αντιπάλου. 

Η Ζάκυνθος θα αντιμετωπίσει τον Μανδραϊκό σ΄ενα αμφίρροπο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν εξίσου πολύ τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά. Ο Ακάδημος θα παλέψει για τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Προμηθέα, με την ομάδα του Χαλανδρίου να έχει όμως διαφορετική άποψη καθώς στόχος είναι η δεύτερη σερί νίκη. 

Ο Εσπερος δοκιμάζεται στην έδρα του Κρανιδίου, ενώ ο Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου πρέπει να περάσει το εμπόδιο του Περάματος. Τέλος, το Χαλάνδρι θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην ανταγωνιστική Πεντέλη.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Κεραυνός Αιγίου – Νίκη Αμαρουσίου (Αιγίου, 17:00)
Ερμής Περάματος – Απόλλων Αρχ. Κορίνθου (Περάματος, 17:00)
Κρανίδι – Εσπερος ΑΟΠΑ (Ερμιόνης, 17:00)
Ακάδημος – Προμηθέας Χαλαδρίου (Τέντας, 17:00)
Νήαρ Ηστ – Ενωση Ιλίου (Νήαρ Ηστ, 17:00)
Ζάκυνθος – Μανδραϊκός (Παναγούλας, 13:00)
ΓΣ Χαλάνδρι – Πεντέλη (Ν. Περκίζας, 17:00)