Επιστολή στην ΕΟΚ από τους παίκτες του Αίαντα Αυλίδας…

Ένα αίτημα που έχει ακουστεί κάμποσες φορές στο παρελθόν, επαναλαμβάνεται για μία ακόμη φορά. Τώρα εκείνοι που το θέτουν είναι οι παίκτες του Αίαντα Αυλίδας, καθώς μετά την οικειοθελή αποχώρηση της ομάδας από τη Γ’ εθνική, ζητούν με επιστολή τους προς την ΕΟΚ τη δυνατότητα να τους επιτραπεί να μεταγραφούν σε άλλους συλλόγους. Αίτημα που είναι λογικό, καθώς δεν μπορεί να “πληρώσουν” εκείνοι το “μάρμαρο” της οικονομικής αδυναμίας που παρουσιάστηκε στον Αίαντα Αυλίδας, χάνοντας όλο το υπόλοιπο της σεζόν και συνάμα και κάποια χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να αποκομίσουν από μία πιθανή μεταγραφική συμφωνία τους.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

“Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και Αξιότιμα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ,

Με αφορμή την πρόσφατη οικειοθελή αποχώρηση του Αίαντα Αυλίδας από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι οι αθλητές δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ανωτέρω απόφαση του Συλλόγου. Για τον λόγο αυτό, αιτούμαστε να μας δοθεί η δυνατότητα μετεγγραφής σε άλλους Συλλόγους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κρίνοντας ότι η μεμονωμένη μετακίνηση των αθλητών δεν θα επηρεάσει την εξέλιξη και την έκβαση του Πρωταθλήματος, σας καλούμε να λάβετε υπ’όψιν ότι ο εν λόγω Σύλλογος αποχώρησε στην 10η αγωνιστική (πριν από την ολοκλήρωση του α’ γύρου) και να ενεργήσετε ώστε να αποτρέψετε τον αποκλεισμό μας από το φετινό Πρωτάθλημα.

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας,

Στέλιος Καλέμτζακης, Δημήτρης Καζάκης, Πέτρος Ανδρικόπουλος, Βαγγέλης Σταμέλος, Γιάννης Τσιώλης, Γιάννης Δάβρης, Χαρης Αργυρίου, Μπάμπης Κωνσταντούρας, Δημήτρης Λαφτσίδης, Άκης Παπαχαραλάμπους, Τίμος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Μούντριχας”