kakioyzis-dionisisΜετά τις μεταγραφές των Ανδρέα Βήχου (33, 1μ98) και του Ντίνου Τσιτσώνη (28, 1μ86), η Βόνιτσα ανακοίνωσε τη μεταγραφή ου Διονύση Κακιούζη, ο οποίος επιστρέφει στο σύλλογο μετά από δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Βόνιτσας ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή  Διονύση Κακιούζη. Ο έμπειρος πλέι μέικερ μετά από ένα χρόνο απουσίας όπου αγωνίστηκε στη Νικόπολη Πρέβεζας επιστρέφει στην ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Διονύσης Κακιούζης, γεννήθηκε στις 13-1-1985 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νικόπολη Πρέβεζας. Ακολούθως αγωνίστηκε μια χρόνια στην ομάδα της Βόνιτσας με υποσχετική και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Κεφαλονιά, η οποία συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η  ενώ ένα έτος μετά εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Γ.Ε Αγρινίου συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ! Επόμενος «σταθμός» για τον Κακιούζη ήταν ο Πανερυθραϊκός, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική  Κατηγορία, έχοντας ως κόουτς τον Δημήτρη Χουχουλή. Τις  σεζόν 2010-11 και 2011-12 ο Κακιούζης πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Κ.Ο Χολαργού, καθοδηγούμενος από τους προπονητές, Κώστα Παπαμάρκο και Σάββα Συμεωνίδη αντίστοιχα! Το 2012-2013 αγωνίστηκε στον Α.Ο. Βόνιτσας όπου κατέκτησε με την ομάδα του το Πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ και την άνοδο στη Γ΄Εθνική  και τη σεζόν 2013-2014 στη Νικόπολη Πρέβεζας.