Επιστροφή Καλή στον Εθνικό

Η δουλειά στον Εθνικό συνεχίζεται, ώστε να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο εν όψει της νέας σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, οι πειραιώτες προχώρησαν σε μία προσθήκη, αυτή του Μιχάλη Καλή, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από οχτώ χρόνια!

Η ανακοίνωση:

«O Eθνικός ανακοινώνει την επιστροφή του Μιχάλη Καλή. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής επέστρεψε στην ομάδα μας, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα του Εθνικού και τη σεζόν 2011-2012.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Ο Καλής παράλληλα έχει αγωνιστεί σε Φοίνικα Πειραιά (Γ΄Εθνική), Εθνικό, Κρόνο Αγίου Δημητρίου (Β΄Εθνική), Παγκράτι (Α2 Εθνική), Πορφύρα, Πειραϊκό και Δραπετσώνα. Το 2013 επιλέχτηκε στον στρατό ξηράς, και συμμετείχε στο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων κατακτώντας τη 2η θέση.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μιχάλης Καλής ανέφερε: «Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου και τις ευχαριστίες μου προς τη διοίκηση και τον κόουτς Οικονομάκη για την εμπιστοσύνη τους. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα φορέσω και πάλι τη φανέλα αυτού του ιστορικού συλλόγου. Εύχομαι υγεία σε όλους και υπόσχομαι να κάνω ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».