Επιστροφή σε γνώριμα… λημέρια για τον Τσιλούλη

Με τις εικόνες από τη συμμετοχή του στην Α1 με την ομάδα των Τρικάλων νωπές ακόμη, ο Θοδωρής Τσιλούλης αποφάσισε να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια! Το “φλερτ” με την ΑΕΛ δεν χρειάστηκε να κρατήσει αρκετό καιρό, με τον έμπειρο παίκτη να λέει το “ναι” στη διοικούσα επιτροπή του συλλόγου και να ανακοινώνεται κι επισήμως η συμφωνία των δύο πλευρών.

tsiloulis_ael“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ είναι σε θέση σήμερα να κάνει γνωστό ότι στις τάξεις της ομάδας, μετά από έναν χρόνο απουσίας, επιστρέφει από σήμερα ο Θοδωρής Τσιλούλης”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου. “Ο Τσιλούλης ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας τη χρονιά που η ΑΕΛ πέτυχε την κατάκτηση του τίτλου της Γ’ Εθνικής και την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία, και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην Α1 Εθνική με την ομάδα των Τρικάλων”.

“Στόχος η σκληρή δουλειά από όλους”

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Τσιλούλης λίγο μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στην ΑΕΛ τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά από έναν χρόνο. Επιστρέφω σε γνώριμο περιβάλλον και αυτό έπαιξε το ρόλο του στο να λάβω τη συγκεκριμένη απόφαση. Ακόμη δεν οριοθετούνται οι στόχοι της ομάδας. Στόχος αυτή τη στιγμή είναι η σκληρή δουλειά απ’ όλους μας για να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε προκύψει. Αλλά σε κάθε περίπτωση και για κάθε στόχο απλά θα δώσουμε το 200% ο καθένας μας για να τα καταφέρουμε».